מה נשים יכולות לעשות

catchet

New member
מה נשים יכולות לעשות

כדי להפסיק את המלחמות? האם יש לנו מספיק כוח? האם אנחנו מספיק רוצות?

האם יש מטרה ראויה יותר להתאחד סביבה?

יש ערביות מסכנות ומדוכאות בתוך המשפחה הערבית

עוד לפני סיכסוך ישראל/ערב.
מי דואג להן ?
היכן כל יפי הנפש ?

catchet

New member
למה שלא ידאגו לעצמן?

אני מאמינה שלאישה הערבייה יש מספיק כוח כדי לשנות את המצב, השאלה האם יש לה מספיק רצון, כי אם היא תראה רצון אני חושבת שכל המערב הנאור יעמוד מאחוריה. המלחמה נגד הטרור הערבי צריכה להתחיל מבפנים, הנשים צריכות להיות הראשונות למחות

יש נסיונות כאלו מצד נשים ערביות כאן בישראל

במדינות ערב האחרות זה יותר קשה

אם דברת כבר על הטרור הערבי והמערב ,
הטרור הערבי/ איסלמי יושב חזק כבר בתוך אירופה .
לדוגמא בלונדון כבר מזמן קיימת סיירת השריעה המוסלמית המכה אנשים השותים בירה
ונשים שאינן הולכות בלבוש צנוע.

במסגרת הפעילות שלי בפורום אקטואליה רכשתי עם הזמן
ידע רב חשוב ומעניין בקשר לסיכסוך ישראל /ערב .. איסלם ונשים בעולם הערבי/מוסלמי
מה שאני מביא כאן זה על קצה המזלג ...טיפה בים
לא הכל ידוע ומפורסם בתקשורת הרגילה

Berethor

New member
בהתחשב בכך שהמעמד של הנשים באסלאם הוא כמעט כמו של "שפחות"

אני לא יודע על איזה כוח את מדברת, בחברה שהיא הכי דתית ושוביניסטית בעולם. אפילו אם הנשים שם היו רוצות לעצור את הגברים, הן לא היו מעזות לפצוה פה, אחרת הן כנראה היו נרצחות או נאנסות. חוץ מזה נשים מוסלמיות לא מעטות הן לא פחות פנאטיות מהגברים, ולכן למרות המעמד הנמוך שלהן, הן עדיין תומכות באסלאם ובצד שלהן. המערב הוא לא כל יכול, כפי שאוהבים לחשוב עליו, המערב בקושי מצליח לשמור על הביטחון של עצמו ואזרחיו, שלא לדבר על ביטחון של נשים במדינות עויינות. חוץ מזה בדרך כלל הממשלות שלנו לא רוצות לשלוח חיילים לההרג בשביל מלחמות שלא קשורות עליהם, ויש בכך הרבה היגיון, מספיק חיילים צעירים, שרובם גברים, נהרגים תוך כדי הגנה על מדינות המערב.

"עבד נרצע כינוי למי שנשתעבד למישהו שיעבוד מוחלט."

"ומכאן גם הצירוף אהבתי את אדוני שבא להזכיר את הסיפור בעבד הנרצע. כך למשל: האזרחים מקבלים את כל גזרות הממשלה ללא תלונה, בחזקת "אהבתי את אדוני"."

http://hebrewlog.blogspot.co.il/2004/11/blog-post_21.html

Berethor

New member
יותר מדויק לכנות אותן מוסלמיות מאשר ערביות, למרות שהן גם וגם

משום שאנחנו לא צריכים לשכוח שיש גם ערביות וערבים לא מוסלמים, וכמובן שהם לא אלו שעושים טרור.

Berethor

New member
הלוחמות הכורדיות כבר יודעות מה צריך לעשות כדי להפסיק תמלחמה

משום שמרבית המלחמות בזמן המודרני המקור שלהן הוא מהאסלאם, במיוחד האסלאם הרדיקלי, הדרך היחידה לשים סוף למלחמות האלו, היא להוציא את האסלאם מחוץ לחוק, אבל כרגע אין דרך לעשות את זה, אז נותר רק להילחם ולא להיכנע לניסיון של האיסלאמיסטים לכבוש את העולם. "We make war that we may live in peace."

"לא רוצים למות בידי נשים: לוחמי הפשמרגה- המלציות הכורדיות, הנלחמים בדאעש, נואשים לקבל תחמושת וסיוע מהמערב אך לעת עתה יש להם נשק סודי: נשים לוחמות. לוחמי דאעש מבועתים מהאפשרות שהם ייהרגו בידי אישה, כי על פי אמונתם, במקרה כזה, הכניסה לגן עדן תמנע מהם."

""למליציות הכורדיות יש הרבה גדודים נשיים, שנודעו בלחימתן האמיצה" אמר אדוארד רויס, נציגה של קליפורניה בבית הנבחרים, העומד בראש הוועדה ליחסים בינלאומיים ל"כורדיסטן פוסט". רויס, אשר נפגש השבוע עם שר החוץ של כורדיסטן, צוטט בימים האחרונים מתאר כיצד לוחמות צעירות מלגלגות על כוחות דאעש, בשל נסיגתם הבהולה מחשש להיתקל בהן."

"אימאמים קיצוניים מגייסים לעזרתם פרשנויות של פסוקים מהקוראן ובכך הם מבטיחים למצטרפים לג'יהאד האסלאמי, נחיתה בגן עדן ו-72 בתולות חומות עיניים שינעימו את זמנם במידה וימותו בקרב ויהפכו לשאהידים."

"החיילים הללו מאמינים שאם הם יהרגו בקרבות, הם ילכו לגן עדן, כל עוד מותם נגרם בידי גבר. "החיילות הביעו את שביעות רצונן מכך שבהיתקלות שלהן עם לוחמי דאעש, הגברים הללו פשוט נסוגים ובורחים כל עוד רוחם בם, ומכך שהן הספיקו לחסל אחדים מהלוחמים" אמר רויס."

"טקושין, צעירה כורדית בת 27 אשר לוחמת בצפון עיראק, אמרה לאחרונה לסוכנות ידיעות צרפתית "אני חושבת שהם פוחדים יותר להיתקל בגדודי הנשים מאשר בגדודי הגברים""

"חלק מהנשים שנמלטו מהדיכוי האכזרי של דאעש כבר מאורגנות ביחידות מיוחדות של נשים המיועדות לצאת לקרב על הגנת סוריה. חלקן של הנשים הצטרפו ליחידות ההתנגדות לאחר שלוחמי דאעש שחטו באכזריות רבה שכנים וקרובי משפחה ואילצו אותן לברוח מבתיהן."

"הנשים מצידן, מלאות רוח לחימה ונחושות להגן על מולדתן מפני הארגון הרצחני. מאות אמהות, אחיות ובנות לוקחות נשק לידיהן ומקדישות את חייהן להגנה על האוכלוסייה הכורדית של עיראק נגד האיום המוחשי המאיים על מדינתם. "

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/624/427.html

aaa123

Member
זאת אינפורמציה ישנה מ20.9.2014

חוץ מזה הבעיה איננה האיסלם בכללותו,ויש גם הרבה מוסלמים שמתנגדים לדאעש ולא רוצים מלחמה כדי להשתלט על העולם.

Berethor

New member
האינפורמציה הזאת רלוונטית לתמיד, אז מה זה משנה ממתי היא?

כן יש מוסלמים קיצונים פחות ויש מוסלמים קיצונים יותר, אבל דווקא הקיצוניים הכי גדולים של האסלאם הם גם האמינים הכי גדולים של האסלאם, מה דאעש בסך הכל רוצים לעשות? להחזיר את האסלאם כמה שיותר למקורות, של נביא שקר רצחני בשם מוחמד. רוב "המוסלמים המתונים" יחסית הם למעשה יותר חילוניים ומערביים ביחס "לתרבות" המזרח והאסלאם המקוריים, זאת גם אחת הסיבות שלדאעש אין בעיה עם להרוג ולאנוס גם מוסלמים אחרים, משום שהם רואים בהם "כלא מספיק מוסלמים מאמינים", והאמת שזה נכון.

"בשנת 622 הגיע לית'ריב ממכה הנביא מוחמד, וארגן ברית בין הצדדים הנצים. אחר כך גבר המתח בין האוכלוסייה המוסלמית הפורחת לבין האוכלוסייה היהודית. בשנת 627 שבטו של מוחמד, קורייש, הקימו מצור נגד העיר יחד עם בעלי בריתם, בקרב שנקרא "קרב השוחה". בני שבט בנו קורייזה קיימו משא ומתן עם מקימי המצור, אבל ללא תועלת, ובסופו של דבר הם נאלצו להיכנע למוסלמים. המוסלמים, תחת פיקודו של מוחמד, הרגו כמעט כל הגברים בעריפה, מלבד כמה מן הגברים, שהתאסלמו. הנשים והילדים של השבט נשבו, אולצו להתאסלם ונמכרו לעבדות."

http://he.wikipedia.org/wiki/בנו_קורייזה

aaa123

Member
אני לא בטוח אם האינפורמציה תמיד נכונה

ולמשל פוסקים מוסלמים יכולים לפסוק שגם מי שנהרג במלחמה בידי אישה יגיע לגן עדן(האם כתוב בקוראן שמי שאישה הרגה אותו לא יגיע לגן עדן?).

Berethor

New member
זה לא כתוב ישירות, אבל המעמד של האישה מאוד נמוך לפי האסלאם

כפי שאמור להיות ידוע לכל, וגם האישה הערביה והאתאיסטית ששמתי וידאו שלה באחת ההודעות שלי בדיון כאן ציינה את זה בשעה 0:50, איך שמתייחסים לאישה על פי האסלאם כמו "לחיה". מזה אתה יכול להבין בדיעבד שלמעשה על פי האסלאם להרג על ידי אישה זה כמו להרג על ידי "חיה" או "שפחה" או "משהו נחות אחר", ולפי קו המחשבה הזה הגיוני "שלוחמי ג'יהאד" מאמינים שמי שנהרג בצורה כזאת לא מכובדת על ידי מישהי שהם מחשבים כמעט "לכלום", אז הוא לא זוכה להיכנס "לגן עדן ול72 בתולות". בכל אופן נראה שאת מנסה "לגונן" על הדת הכי אלימה וברברית בעולם, וחבל שכך, במקום לנסות להעלים עין מהאמת, כמו אנשים שמאל "נאורים" רבים, עדיף שתסתכל לאמת בפנים, מול איזה אויב המערב עומד. אגב מבחינתי מוחמד הוא נביא שקר, והוא נציג של השטן ולא של אלוהים, שטן שמתחזה לאלוהים, זה התשובה שלי מבחינה דתית, מבחינה אתאיסטית הוא פשוט נציג של כלום, חוץ מאשר תירוצים דתיים לאונס ואלימות סדרתיים. האידיאולוגיה של מוחמד דומה לאידיאולוגיה של Azariah Kyras, רק גרועה יותר, בעוד שKyras תמך "רק" בהרג, מוחמד תמך גם בפוליגמיה, אונס ופדופיליה, והיה נותן גם "דוגמה אישית", לכל הדברים האלו. אם תבין את זה, אתה תבין למה מוסלמים לא מעטים, עושים את כל מה שהם עושים, אבל להבין לא אומר שצריך גם להסכים, עם כל הרוע שהם מאמינים בו.

GreenMamba

New member
לדעתי

נשים יכולות להשפיע ביותר בתחומים בהן הן חזקות ממילא- חינוך ותקשורת.
אם הנשים בכל צד יחנכו את צאצאהן לאדיבות, סובלנות, קבלת האחר וכו', וילמדו לתקשר זו עם זו באופן ישיר ובלתי אמצעי- הדבר יקדם את השלום
&nbsp
הבעיה היא שרבות מהנשים בשני הצדדים מגוייסות למאמץ המלחמתי דווקא-ולא לזה המביא שלשלום (האימהות המגדלות את ילדהן כשהידים מחד, ואלו המגדלות את ילדהן כנוער הגבעות וכיוב מהצד השני)
&nbsp
האמת? אני פסימית מאוד.

דאלטון

New member
המצב גרוע

כי נשים אירופאיות מתאסלמות כמו הצרפתיה ההיא שברחה לסוריה.
למערב אין כבר אידיאולוגיות והם רק מפסידים מול המוסלמים. הם מפקירים את מדינתם למוסלמים שמציפים אותם. המוסלמים מתרבים יותר ויחד עם ההגירה המרובה הנוצרים ילכו מדחי אל דחי. ואז
גם הנשים הנוצריות יסבלו מהמוסלמים ויאלצו לציית לחוקי האיסלם.
השמאל השוטה ממשיך לפגוע במערב עם סיסמאות על דמוקרטיה והומאניזם תוך התעלמות שהמוסלמים בזים לערכים האלה.

למעלה