מה נפל עלי פתאום?!!!!!

אושר 3

New member
מה נפל עלי פתאום?!!!!!

לילך התקשרה אלי בבוקר וחשה ממש רע ,רצתי אתה לרופא והסתבר שקיבלה אבעבועות רוח!!!מסכנה שלי תוך כמה שעות כבר התמלאה בפצעים,היא בתחום העבודה שלה באוניברסיטה מטפלת בילדים בעייתיים ,לפני שלושה שבועות שאלה אותי אם היה לה אבעבועות ,ממש לא זכרתי ואמרתי לה שעד כמה שזכור לי לא היה לה מחלות ילדות....וגם הוספתח בתמימותי שבגיל 27 פשוט לא מקבלים מחלת ילדות,קצת טיפים למי שמוכר לה סביב הגיל הזה האמת רע ועצוב לי. ההסעה הגיעה אני רצה לבנות,אשוב למחשב ב....לילה..

מתי שינית את הכינוי? בקשר ללילך../images/Emo23.gif

מחלות ילדות בגיל מבוגר זה ממש לא נעים. איזק קיבל אבעבועות רוח לפני 3 שנים וממש ממש סבל. הלכנו למוקד רפואי ומזל שהיה שם רופא ילדים כי רופא המשפחה שלו פשוט לא איבחן שיש לו אבעבועות. אז החלמה מהירה לחמודה שלך ונשיקות לנסיכות. ותשמרי על עצמך נשיקות

אושר 3

New member
תודה ציצינה יקירה

ד.א לא ידעתי שאת עובדת בגן של ילדים מוגבלים,ממש מצווה ואתגר,תבורכי

אושר 3

New member
הי לירון יקירה

שניתי לינק השבוע אעביר לך במסר את הסיבה,אני בעצמי עם כאבי גרון ותשישות של השרירים,הכנתי לה מרק טוב עם כל הירקות,היא מאד מדוכאת בגלל הפצעים לפני שעה היה לה חום 39.5 וירד לה ל38.5 ,זה מלווה בחום כל כך גבוה? אותה איבחנו שלושה רופאים את מכירה אותי שאני אופססיבית,היא גם טיפלה במטופל שלה (ילד בן 12)לפני כשלושה שבועות כאשר היה לו אבעבועות רוח,אמו לא אמרה לה ,אני כל כך זוכרת שהיא התקשרה אלי הסטרית ואני ברוב טיפשותי אמרתי לה שלא נדבקים בגיל כזה.

אושר - ושיהיה הרבה אושר../images/Emo24.gif

החלמה מהירה ללילך וגם לך. תשמרו טוב ולאאאאאא לגרד. נשיקות לנסיכות

alin5

New member
ישנה תרופה ממשפחת הזובירקס שממש עוז

ומקלה אני אשתדל להשיג את השם שלה אבל בינתיים אפשר לשאול איזה רופא ילדים נתנו את זה לאחיין שלי וזה ממש עזר פלאים

עָנת

New member
אבעבועות ../images/Emo121.gif../images/Emo2.gif

החלמה מהירה ללילך
הטיפים שאני ממליצה:אמבטיות/מקלחות מרובותתתתתתת! למרוח משהו להרגעת העור ולמניעת גרודים(שחתי איך קוראים למשחה הזאת
אגב,הקטנות מחוסנות

מירבי*

New member
מקווה שלילך כבר יותר טוב

קשה נורא לקבל מחלות ילדות בגיל כזה. אני מקווה שהיום היא כבר יותר טוב, עד כמה שאני יודעת ההמלצה היא לקחת טיפות פניסטיל המונעות גירוד, כבר לא משתמשים בחומר הלבן..

אושר 3

New member
לילך ממש מסכנה

הייתי אצלה אתמול,היא ממש לא רצתה שאתקרב אליה פחדה שאדבק והתביישה שאראה אותה כך ,לא ויתרתי לה ,מרחתי לה בכל מקום אפשרי היא ממש קיבלה זאת קשה מאד ועד אתמול בלילה היא עדין עם חום גבוה,הכנתי לה לאכול סידרתי לה את הבית וחזרתי ממש עצובה הביתה,אפילו הנסיכות לא נחמו אותי,היא כל כך סובלת,הבעיה גם שהיא קיבלה זאת בגרון וממש לא יכולה לדבר מכאבים,הבנתי שזה יקח עד יום ראשון ואז זה יתחיל לסוג,היא לא רוצה לבוא אלי היא פוחדת להדביק את שיר ורון

miri71

New member
כמה שזה חשוב שיש ללילך אמא כזאת...

אני מאחלת שהסבל שלה יעבור מהר ושהיא תחזור לחיים הרגילים שלה במלוא המרץ. אני פעם נדבקתי מתינוק שהיה בטיפולי בדלקת עיניים קשה. הוא שיפשף את העיניים, שיחק בצעוצועים שהיו אצלי בחדר העבודה. אני אחרי זה סידרתי את הצעוצועים ובטח מתישהו נגעתי גם בעיניים שלי...לא יכולתי לפקוח אותם כמה ימים טובים...ככה זה כשעובדים עם אנשים - אי אפשר לדעת מה מצפה לך. שתשמור על עצמה טוב...

אושר 3

New member
תודה יקירה

לילך בשנה השלישית שלה במסגרת הלימודים שלה עושה מעשית,אני לא מבינה את האמא של הילד שלילך מטפלת בו בתחום הסוציאלי שלא דיווחה לילך. אני מבינה שמחר ההתרגשות בעיצומה ,את יודעת האמת אני מקנאת בך מאד ומתגעגעת לרגע ההתרגשות שחווית בעצמי

למעלה