מה נעשה עם הימין...

yariv~2

New member
• • שוב:

מכון לסקרים שיש לו אחוז טעיה גבוה מ10% מאבד את התעודה.. אין פה מה להתווכח זה תקן ידוע תתייחס לעובדות, תודה בטעות זה לא ביג-דיל

EverMan

New member
ומי נותן להם את תו-התקן ?

חשבת על זה ? אני מניח שאין ברשות את ראשות התקנים ...

.המוסד

New member
הסקרים של ערוץ 1 וערוץ 2 חזו

במדויק את תוצאות הבחירות, ב99 הייתה טעות של 2 אחוזים, ב96 של אחוז בערך, אז את מדבר על 5 אחוז טעות?! אין דבר כזה 5 אחוז טעות

EverMan

New member
יחי ההבדל הקטן

בין הערוץ ה2 לבין רשות סקרים פלשתינאית שמי יודע מה מקורה ...

yariv~2

New member
בן-אדם אתה עקשן חסר תקנה..

את תו התקן נותנים להם מומחים בין-לאומיים מגרמניה שהטעויות שלהם בסקרים היא כמעט אפסית.. תעשה טובה תודה בטעות!..

אריאל1

New member
אני דווקא מסכים עם ענבר

סקרים הם לא דבר אמין עם ובלי תו תקן. במיוחד במדינה כמו שלנו. הסקרים של החירות הם קצת שונות.

yariv~2

New member
תראה.. (גם לענבר)

אני הצגתי פה עובדה לא סתם "אני חושב".. מצידי? תפרש אותה איך שבא לך.. פילוסופית? אתה גם צודק.. מעשית לא,

Ergil

New member
עובדתית

כל הפלסטינים תומכים ב22 מדינות לעם אחד ואפס מדינות לעם אחר.

Kgt1

New member
ידיעה מגוכחת ולא נכונה...

שלא לדבר על זה שגבולות 67 לא מתאים כל עוד יש שם יהודים.

שמאלני

New member
גבי אל תדבר שטויות...

תגיד לי מה אתה חושב שהם יאהבו אותנו? הרי זה ברור שלא,איך אפשר לאהוב אותנו שאנחנו כובשים עם. כבר עבר 8 שנים מאז הסכם אוסלו וכמעט הגענו להסכם שלום. אם הרוצח לא היה רוצח את רבין. אבל רבין נרצח ואין שלום ובמקומו עלה ביבי,ומתקופת ביבי הסכם אוסלו התחיל להתפורר. לכן עכשיו צריכים לשקם את הסכם אוסלו ולחזור לשולחן הדיונים. כך היה לנו שלום עם מצרים ועם ירדן וגם בקרוב עם הפלסטינים ולאחר מכן עם כל מדינות ערב. ואתה צודק לאחר ההסכם עם הפלסטינים צריכים לעבור הלאה להסכם שלום עם מדינה ערבית אחרת.

.המוסד

New member
נו באמת, ללא יגאל עמיר השמאל היה

מזמן מת, השמאל היה זקוק ליגאל עמיר, יגאל עמיר פגע בימין, המחשבה כאילו רבין המלך המושלם האלוהי הכל יכול היה מביא לתוצאות שונות מאלו של פרס הם זיוני שכל. שלום עושים עם חברים שרבו לא עם אויבים, השלום עם מצרים הוא לא שלום, הוא מנוף למלחמה בישראל

EverMan

New member
אתה יודע מה ?

השמאל בארץ לעולם לא ימות , והסיבה היא שאתה בעצמך שמאלני. אולי אתה לא מודע לכך .. אבל אתה כל כך גדלת על השמאל , שהוא כבר חקוק בדמך ובעורקיך ובמדינה שלך. ולא יעזור לך לצחוק עליו ולהגיד עליו דברים , אבל אתה חי במדינה שעצם יסודה ותוכנה הוא שמאלני , אז ובכן ידידי , לא יעזור לך להשמיצנו.

קלימרו

New member
אתה צודק במשהו אחד.

המדינה אכן נבנתה על תשתיות המאפיה המושחתת של השמאל המפ"יניקי האשכנזי חילוני... הם שלטו על הכל, אבל הימין המודרני הוא הגאולה שבאה מהביבים, אלה האנשים שאמרו שאחרי שלושים שנה שיטון שמאל הגיע הזמן לשים קץ לדיקטטורה, והשיא היה במחדל מלחמת יום הכיפורים אשר הייתה מלחמה קשה, כאובה, בתנאים מטומטמים ואווליים אודות לגולדה מאיר יו"ר מפלגת מפ"י דאז. 30 שנה מפא"י שלטו בכל תשתיות המדינה בכל העבודה הציבורית. 30 שנה היה קיפוח אודו למפ"י ואפלייה שלא ניתן להתכחש לה. 30 שנה גרמו לציבור שלם להתבייש במה שהוא. ולכך בה הקץ עם עלייתו של המחנה הלאומי ב77 ובראשו מנחם בגין ז"ל. נ.ב הטענה שהעלתה היא מטומטמת לכל הדעות, פוגעת רק בצד שלך, וכל שמאלני בר מוח היה אומר כי מוטב ולא היית מעלה זאת בכלל.

Kgt1

New member
בהכל אני מסכים איתך חוץ מבהערה אחת

שנודפת ממנה טיפת גזעניות. בקשר ל"אשכנזיות השמאל"...

Kgt1

New member
אמממ....

אני כבר אמרתי לא פעם את דעתי בנושא שאם היה אי פעם סיכוי לשלום אמיתי הוא התפורר ביחד עם אותו רצח נורא. מכאן נובע שכיום אין אפשרות כזו. מזה כשנה ורבע לערך אנחנו מקבלים כמעט מדי יום הוכחות חדשות לכך שאין פרטנר לשלום. לא בין הפוליטקאים הפלשתינאים ולא בין אנשי "העם" הפלשתינאי. לא יקום המצב שישראל תוכר עלידיהם כמדינה ריבונית שבירתה ירושליים. זה פשוט נגד אמונתם ודרכם. אז צריכים להכיר בעובדות ולעבור הלאה, למצוא דרכים אחרות לטפל בעובדה שיש לנו כל יום הרוג או פצוע קשה באיזושהי תקרית ירי או בפיגוע אחר כלשהו...

Aurora_B

New member
האמנם?

אני מזמין אותך לעיין בעיתון הארץ כל שבוע כדי לקרוא את מה שנקרא מדד השלום המתפרסם שם אם אתה לא רוצה תחפש מקורות בינלאומים לא חסר האומרים את אותו דבר. המוסד:בקשר לתגובה להודעה הראשונה שלי אני נזכר בבדיחה היהודית הישנה על הרבי שאומר לבעל ולאישה ששניהם צודקים. אתה צודק שרוב מכריע של העם הפלסטיני תומכים בהמשך הפיגועים כיום אבל אין לזה קשר לתמיכתם בהסכם שלום כולל. (דומה לכך שיש רוב מכריע התומך במדיניות החיסולים כיום אבל אותו רוב תומך בפינוי התנחלויות במסגרת הסכם) נ.ב. אני לא משווה בין החיסולים לפיגועים אני רק אומר שרוב הציבור בזמן של מלחמה או עימות תומך בצעדים שהוא לא יתמוך בזמן שלום

Kgt1

New member
עכשיו שכנעת אותי... הבאת דוגמא

מ"הארץ"
. בקשר לשאר נעבור הלאה...

למעלה