מה נעשה עם הימין...

שמאלני

New member
מה נעשה עם הימין...

שוב הימין מתגלה כצד שלא רוצה שלום. לפני כמה ימים הודיעו החמאס והגיהאד בהפסק הפיגועים בשטח מדינת ישראל,ובנוסף הרשות סגרה כמה משרדים של ארגוני הטרור. אז למה שרון לא מדבר עם ערפאת,למה הוא מחכה תגידו לי. אני לא מבין את הבן אדם הזה,זאת הזדמנות מצוינת להתחיל לדבר עם הפלסטינים. למה הוא מחכה,להמשך הפיגועים בשטח מדינת ישראל? צריכים לתפוס עכשיו את הזמן,ולנצל אותו כי אני בספק עם המצב כיום ימשך עוד זמן רב. שאחר כך לא יגידו לי שהימין רוצה שלום,בשביל שלום צריכים לעשות ולא לדבר.

קלימרו

New member
באמת...

אני לא מבין אותו. הרי ידוע שהחמאס הוא גוף של אנשי צדק שומרי חוק ואוהבי אדם, בעלי מילת כבוד שמעולם לא הופרה, ידוע גם שכאשר שהחמאס מצהיר שהוא מפסיק את הפיגועים אז אפשר לישון בשקט ולתת את ביטחון ישראל בידי החמאס. באמת לא מבין את שרון......

שמאלני

New member
באמת...

צודק קלימרו צריכים להמשיך להפציץ אותם וככה "יפסקו" הפיגועים. ראינו איך זה עבד,זהו צה"ל נכנס לשטחים,שקט אין פיגועי התאבדות אין מכוניות תופת אין פיגועי ירי אין כלום פתאום שקט. אתה צודק צריכים להמשיך ככה,וככה השקט ימשך.

קלימרו

New member
מה שלא הולך בכח...

הולך בהרבה יותר כח... אני לא חושב שלהפצחץ אותם יפתור את הבעיה...להעלים אותם זה הפיתרון. כשהחמאס יהיה אירגון של גופות אז נוכל לישון בשקט.

למה.......

למה אתה חושב שאם יש כמה ימים של שקט (בטח בגלל הגשם) (והיום אגב היה פיגוע ירי), אז צריך ללכת לקראת ערפאת שנמצא היום בשפל ( שוב אנחנו צריכים להוציא אותו מהבוץ- כמו בהסכמי אוסלו).... אתה תמים, יותר מדיי תמים...חזרה היום למו"מ, תסתמן כחולשה ישראלית בשיא חוזקה , אני שמח אמנם שבזמן האחרון ירדו משמעותית פיגועי הטרור, אך עדייף עוד לחכות קצת, ובטח לא לחלק לרשות פרסים.....כמו חזרה לשולחן הדיונים ששוב יתקע את ישראל בפינה , ולא יאפשר לה שום מרחב תמרון...לבינתיים כשהם נותניםןלנו שקט יחסי אז הם מקבלים בתמורה שקט יחסי , וזה לבינתיים מספיק..., ולא צריך כמו פרס לרוץ אליהם בריצת אמוק מפגרת...(כבר ניסו את זה יותר מדיי- וזה נכשל)

שמאלני

New member
אחי מה קורה?

אני חושב כל עוד יש שקט צריכים לנצל את הזמן ולהתחיל במשא ומתן,למה שרון מחכה שימשיכו הפיגועים? המטרה שלנו זה שלום לא לדחוק את ערפאת לשום פינה,אתה חושב שהם שמים על העולם. לא אכפת להם מהעולם הם שמים עליו אתה יודע מה. ולכן צריכים לנצל את הרגע שיש שקט ולהתחיל במשא ומתן. איך אתה רוצה בדיוק שירדו פיגועי ההתאבדות,אף אחד לא יכול לעצור את הפיגועים חוץ משני אנשים,אחמד יאסין וראש הג´אהד ששכחתי את שמו. יש לנו פה עסק עם אנשים לא נורמלים,הם מתעסקים בטרור. ועם כאלה אנשים לא הולכים אש באש כי הם גם ככה מתאבדים,אין להם ערך לחיי אדם. אצל ערפאת כל בן אדם שנהרג מכוחות צה"ל זה ברכה. לא חשוב לו החיים של אותו בן אדם חשוב לו איך הוא יראה בעולם. ולכן שוב אני אומר שיש קצת שקט צריכים לנצל את הזמן ולהתחיל במשא ומתן כמה שיותר מהר ולא לדחוק את ערפאת לפינה,כי לא יצא מזה כלום.

Kgt1

New member
אמממ... אתה נעשה יותר קשה להתמודדות

מיום ליום גבר. אוקיי בוא נראה. למה שרון לא מדבר עם ערפאת? בוא נחשוב על זה... הרי כל מה שהבן אדם רוצה, זה בסך הכל לבנות מדינה פלשתינאית עצמאית שמדינתה ירושליים תוך כדי חיסול כל דבר יהודי שזז... באמת מעשה נעלה. הרי הוא התחיל לבצע מאסרים. והתחיל לשלוח חמאסניקים לכלא... באמת החלטה מוזרה של שרון. לא לשלוח יד ולהושיט עלה תאנה לראיס בכבודו ובעצמו. וגם המעשה הנבזי הנורא של שרון שמנע מהיו"ר הגעה לבית לחם. פשע!!!!! אני שוקל את צעדי כתומך ימין... הרי עם פרס היה ראש הממשלה כבר מזמן היינו חיים בשלום עם הפלשתינאים!!! אומנם חיים על קו החוף במקרה הטוב אבל חיים... אז יאסר אני בשם כל עם ישראל פונה אליך בבקשה נרגשת ובקריאת תמיכה: שיימחק זכרך לעד ושיחוסלו כל שונאי העם היהודי הציוני!!!!!!!

שמאלני

New member
אחי אתה לא עונה לעניין...

מה אתה חושב שאני לא יודע מה ערפאת רוצה? אבל גם מה זה קשור לעניין,הרי לא עושים שלום עם חברים עושים עם אויבים. חוץ מזה מה אתה רוצה,שהערבים יאהבו אותנו אחרי מה שאנחנו עושים להם. אנחנו לא אוהבים אותם הם לא אוהבים אותנו,אבל אפשר בכל זאת לעשות שלום זה לא סותר.

Kgt1

New member
אוקיי בוא אני אביא לך תשובה ב"תכלס"

עושים שלום אם אויבים זה נכון אבל רק כאשר האויבים רוצים בשלום בדיוק כמוכם. במקרה שלנו הרוב הכמעט מוחלט של פלשתינאים לא מוכן לשלום בתנאים אנושיים... לכן אין דרך לשלום. ניסינו ולא עבד. צריך לעבור הלאה...

Aurora_B

New member
עובדתית זה לא נכון

לפי סקרים שפורסמו על ידי מכונים בינלאומים וישראלים רוב הפלסטינאים תומכים בשתי מדינות לשתי עמים בגבולות 67 ללא זכות השיבה. אז כדאי שתבדוק לפני שאתה שולח לאוויר הצהרות מתלהמות ללא כיסוי

.המוסד

New member
עובדתית זה כן נכון

86 % מהפלשתינים בעד רצח יהודים בכל מקום, ו94 % בעד רצח יהודים בשטחי יהודה שומרון וחבל עזה זה פורסם בעיתון "ידיעות אחרונות" לפני זה זמן אז אל תדבר על "ללא כיסוי"

EverMan

New member
אפשר לחשוב

מה זה סקר מייצג של 100-300 איש ביחס לאוכלסיה של מיליונים שכן רוצים ?

EverMan

New member
מר ניר

סקר זה הדבר הכי גמיש שאפשר לעשות. אני יכול ללכת לכרמיאל פה ולשאול אנשים אם לתת את הגולן , אבל זה לא ייתן תמונת מצב. ואני בטוח שאם תיכנס לקן של החמאס ותשאל את השטויות מהסקר או אחרי הפצצות התשובות לא יהיו כל כך שונות.

.המוסד

New member
זהו סקר תיקני המייצג את כלל

האוכלוסייה, הוא אפילו נעשה ע"י מכון ערבי עם שיתוף מכון נוסף(לא ערבי) והתוצאות לא משקרות, יותר מ90 % בעד הריגת יהודים במקומות מסוימים(זה ממש עוזר) וכמעט 90 % בעד הריגת יהודים בכל מקום, בכל מקום גמיש או לא, אני לא קונה את ההתפתלויות שלך

EverMan

New member
אין דבר כזה

סקר תיקני .. זה שטויות .. סקר זה דבר שתלוי במאה אחוז במקום ובזמן שמבצעים אותו ! אולי תעשה משעל עם וזהו ? :

אריאל1

New member
רק רגע תזכירו לי מי הביא כאן סקר

לא מזמן? זה בגלל שהסקר הזה תמך בשלום? בעצפ אני לא בטוח שזה ענבר אולי זה היה שמאלני. לא חשוב העיקרון הוא שלא מאמינים לסקרים בכלל. לא כולל זה של הפורום כמובן. כל עוד זוכרים שזה מיצג את חברי הפורום בלבד.

EverMan

New member
בדיוק

סקרים זה בולשיט . כמו שמינה צמח יפה ככה שווים הסקרים שלה. סקר לא מייצג כלום כל עוד הוא לא מקיף את כל האוכלוסיה ! ואני בחיים לא אביא סקר כי זה דבר טיפשי שלא מייצג כלום ... יכולים לעשות סקר שיתברר ממנו לפי כמות יחסית שכל אדם שני בעולם הוא סיני ... כי איפה שיבדקו ---> משם התוצאות ...

yariv~2

New member
"סקר"..

אתה צריך להבין.בסקרים יש אחוזי טעיה של 1-10% מאקסימום אז בא נגיד שיש 10% אחוזי טעיה בסקר אוקי? 80% מהעם הפלשתינאי רוצה לתפוש את EVER באוזן ולעשות לו נו.. נו.. יש משהו לא ברור? דרך אגב המכון הזה שעושה את הסקרים הוא מכון יחיד במינו ברשות(למדו מהגרמנים נו מה..) ואחוז הטעיה הגבוה ביותר שהיה לו הוא 5.9 % ..

EverMan

New member
עד היום 5.9

שוב , אין אחוז טעיה של 10 אחוז ... יכול להיות הרבה יותר מזה ..

למעלה