מה נעשה בשבת?...............

מה נעשה בשבת?...............

אז מה בשבת לא נהנה מטיוליו של משה ? אז מה נעשה בשבת הקרובה? למישהו יש רעיון? בכל מקרה שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים.

אני מאמצת בחום

את הפעילות במערות בית גוברין נראה לי פעילות נחמדה לשבת נסיעה לא ארוכה (אנחנו ממודיעין)

mmg3

New member
דוברת אתר

כייף לשוטט בפורם ולקבל המלצות ישר כח

היינו במערות בית גוברין

היה נחמד מאוד יצאנו עם הילדים - נועם (3.4) ומתן (1.2) כשהגענו למקום עצרנו ברחבת הפיקניקים כי נועם כבר התחיל ל"זמר" שהוא רעב ורוצה כריך.. אכלנו לשובע בחיק הטבע (הנקי להפליא והמסודר, שולחנות פיקניק , ספסלים מאבן, פחי אשפה עם שקיות ניילון בפנים, ואפילו מנגל למעוניינים..). משם יצאנו למערות הפעמון (שם התקיימה הפעילות לילדים - אגדות במערה , ושמענו סיפור על ג'ק מפי רן ורד (מקסים ומצחיק, הילדים היו מוקסמים), משם המשכנו רגלית לתוך מערות הפעמון. בחזור הגענו שוב לרן ורד והפעם עם הסיפור "למה לצפרדע אין זנב..?" - ושוב הצחיק אותנו . משם שמנו רגלינו לכיוון איזור היצירה לילדים אך לפתע תפס אותנו גשם עז וכמונו עשו גם מפעילי איזור היצירה - ארזו הכל וברחו לרכבים כל עוד נפשם בם. למרות זאת רטובים וצוחקים - החלטנו להמשיך במסלול בתקווה שהגשם יפסיק - ואכן, כך היה. הגענו למערות הבאות במסלול . ירדנו מהרכב , עברנו בחנות המזכרות (רק להסתכל..) וקנינו פיתה עם זעתר מהחבר'ה בדוכן. נכנסנו למערות (הפעם בלי עגלה - זה היה בלתי אפשרי עם..) משם נסענו לאיזור מערות נוסף , ואיזור בית הבד (מצטערת שאני לא מפרטת את השמות - העייפות השכיחה ממני...) ואז גילינו להפתעתנו שמתן (הקטן) נרדם ... אז התנדבתי להשאר באוטו , נועם ודן עלו לראות את המערות ואת בית הבד וחזרו נרגשים. משם כבר הבנו שהדרך היא - ישר הביתה..... את שאר המסלול נשלים בפעם אחרת - כבר היה קרוב להחשיך. ואני מאמינה שתהיה פעם אחרת... קיבלנו דף שלם של ארועים שמתקיימים שם ב3 חודשים הקרובים - שווה. עשינו מנוי למטמ"ון - אז יש לנו שנה שלמה של לנצל את המנוי. אגב כניסה למקום עולה 23 ש"ח למבוגר ילד עד גיל 5 לא משלם...(נחמד מצידם) זהו - התכנון הוא - שבת הבאה לחרמון!! (אני מקווה, נעדכן..)

את המידע על הפעילות שם אפשר למצוא

באתר של רשות הטבע והגנים-גן לאומי בית גוברין, תחת: "חורף חם במערות בית גוברין".

פעילות בית גוברין בחודשי החורף - קובץ מצורף

צרפתי את כל הפעילות. המעוניינים בפעילויות הגנים והשמורות במרכז יכולים לשלוח לי דואל ולקבל פעם בחודש את הפעילויות. איל מטרני רשות הטבע והגנים - מחוז מרכז

למעלה