היינו במערות בית גוברין
היה נחמד מאוד יצאנו עם הילדים - נועם (3.4) ומתן (1.2) כשהגענו למקום עצרנו ברחבת הפיקניקים כי נועם כבר התחיל ל"זמר" שהוא רעב ורוצה כריך.. אכלנו לשובע בחיק הטבע (הנקי להפליא והמסודר, שולחנות פיקניק , ספסלים מאבן, פחי אשפה עם שקיות ניילון בפנים, ואפילו מנגל למעוניינים..). משם יצאנו למערות הפעמון (שם התקיימה הפעילות לילדים - אגדות במערה , ושמענו סיפור על ג'ק מפי רן ורד (מקסים ומצחיק, הילדים היו מוקסמים), משם המשכנו רגלית לתוך מערות הפעמון. בחזור הגענו שוב לרן ורד והפעם עם הסיפור "למה לצפרדע אין זנב..?" - ושוב הצחיק אותנו . משם שמנו רגלינו לכיוון איזור היצירה לילדים אך לפתע תפס אותנו גשם עז וכמונו עשו גם מפעילי איזור היצירה - ארזו הכל וברחו לרכבים כל עוד נפשם בם. למרות זאת רטובים וצוחקים - החלטנו להמשיך במסלול בתקווה שהגשם יפסיק - ואכן, כך היה. הגענו למערות הבאות במסלול . ירדנו מהרכב , עברנו בחנות המזכרות (רק להסתכל..) וקנינו פיתה עם זעתר מהחבר'ה בדוכן. נכנסנו למערות (הפעם בלי עגלה - זה היה בלתי אפשרי עם..) משם נסענו לאיזור מערות נוסף , ואיזור בית הבד (מצטערת שאני לא מפרטת את השמות - העייפות השכיחה ממני...) ואז גילינו להפתעתנו שמתן (הקטן) נרדם ... אז התנדבתי להשאר באוטו , נועם ודן עלו לראות את המערות ואת בית הבד וחזרו נרגשים. משם כבר הבנו שהדרך היא - ישר הביתה..... את שאר המסלול נשלים בפעם אחרת - כבר היה קרוב להחשיך. ואני מאמינה שתהיה פעם אחרת... קיבלנו דף שלם של ארועים שמתקיימים שם ב3 חודשים הקרובים - שווה. עשינו מנוי למטמ"ון - אז יש לנו שנה שלמה של לנצל את המנוי. אגב כניסה למקום עולה 23 ש"ח למבוגר ילד עד גיל 5 לא משלם...(נחמד מצידם) זהו - התכנון הוא - שבת הבאה לחרמון!! (אני מקווה, נעדכן..)