מה נעמה אמרה לשרון?

Jimmy Kane

New member
מה נעמה אמרה לשרון?

שכולם כל כך כועסים על נעמה שהיא מעליבה את שרון ובלה בלה? ראיתי את הגמר.. אבל נרדמתי ולא הספקתי לראות

davidlev0255

New member
נעמה עלתה ושאלה את שרון שאלה מקניטה"?

נעמה שאלה את שרון , איך היא (שרון) בתור "אשה חזקה", מרשה לעצמה להתאהב במהלך התוכנית ? זה הרי פוגע במעמדה כאישה חזקה. שרון התעצבנה , ואמרה שזה לא קשור, כי היא לא מתפקדת כ"אישה חזקה", אלא כ"בן אדם חזק", וזה לגיטימי להתאהב. -------------------- הערות שלי: 1. כיף ש 2 הרעות האלו עם המזל , רבות, האחת" מזליקה" שעלתה וניצחה בזכות הטיפשות (מצטער אין מילה אחרת להגיד זה ) של נועם. והשניה בזכות ההפקה. 2. הן לא נשים חזקות, שירימו משקולות או שישחו 60 ק"מ בשבוע אולי יהיו חזקות (ריצה פחות אבל סבבה) 3. הן מתנשאות 4. הדבר היחיד הטוב שאפשר להגיד עליהן שהן נראות טוב. (אפילו טוב מאוד)

זה יותר 'איך' מאשר 'מה'

שי ואריק (שלא נכח במקום) באו בקטע מפרגן, שאלו שאלה וזהו. נעמה פשוט עמדה שם, כולה זחוחה ומתנשאת (בזכות מה? לא ברור) ורוחשת רוע, כשהיא נוטפת הערות קטנות וארסיות (ומגוחחות) כלפי דן מנו דרך הבחורה שהעזה להתאהב בו. היא לא שאלה שאלה והלכה, אלה זרקה הצהרות, עלבונות והתנגחויות (שכחת שאת לא מושבעת?) היה ברור שכל הכוונה שלה זה לנסות להשפיל את שרון- כשהיא יורדת עליה על זה שלא רק שהיא התאהבה במישהו אלה עוד באחד שלא מחזיר לה אהבה. - כל כך עלוב ודוחה. ממש תפסתי משרון שענתה לה בקור רוח היא שאלה אותה למה היא ניסתה לעשות מהלך נגד שפקס ולא היתה בעניין של לקחת אותו לגמר "כמו שאני לקחתי את דן מנו" (עלובה אחת, את לא לקחת אף אחד. לקחו אותך בתור נגררת שלא עשתה כלום - רק שבגמר חיכה למנו עידן קפון המריר....) וכששרון ענתה לה שהיא לפחות ניסתה לעשות מהלך בניגוד לנעמה שלא עשתה כלום (מתנגח קצת, אבל מתבקש לאור הגישה של נעמה מהרגע שעלתה לבמה), הבהמה אמרה בחיוך זחוח ומתנשא - "אני עשיתי המון מהלכים, ניצחתי את המשחק". (הדבר היחיד שהיא עשתה, זה להיות עלובה מספיק כדי להיות הצבעת מחאה קלאסית)

למעלה