מה נסגר?

impale

New member
מה נסגר?

יסמין,מה לגבי מה שרצית לקבוע באשדוד ב14 לחודש? זה יוצא יום חמישי הבא והיות ועד רביעי בערב לא אהיה כאן-חשוב לדעת XD עושים משהו יום חמישי באשדוד? הבעיה היא שיום חמישי בערב זה ולנטיינס דיי ולא יודע מה תהיה הזמינות של האנשים ובבוקר זאת גם בעיה כי חלק מהאנשים לומדים בבוקר =\ אבל שישי שבת זה זעיה מבחינת אלו שנוסעים באוטובוסים. אולי עדיף לדחות את זה לחמישי שאחרי? ככה גם נדע את הבאן החדש סביר להניח ותהיה לנו אפשרות להתנסות בבאן החדש טיפה לפני שהוא נכנס לתוקף.

Witchcrafts

New member
המוח של ג'ואי! ../images/Emo3.gif

בדיוק לפני כמה ימים זכרתי שלבת דוד שלי יש יומולדת בתאריך המדובר, אבל לא קישרתי את המפגש לזה. בכל אופן, אם בחמישי הקרוב יש לכם תוכניות שיתנגשו עם המפגש והעניין פרח מראשכם, אז מה ומתי שנוח לכם. את ה-21, יום חמישי הבא, אני סוגרת (וחוזרת בשישי), אלא אם כן אנסה לשנות את התורנות. ולדחות את זה לחמישי הבא־הבא־הבא זה קצת עצוב. אגב, מלבד זיגי (וקורבנותיו, אם בכלל), מוטי ואנוכי, מי מכם עוד מתכוון להגיע? גם במקרה שאתם סמוים או בקושי כותבים כאן – תבואו, יהיה כיף! אם יש לכם חששות או משהו, הרגישו חופשי לשלוח לי מסר.

motios

New member
אין לי דייט

לוולנטיין אז זה בסדר
מבחינתי יום חמישי הקרוב זה בסדר, אבל מה איתך יסמין לא הבנתי את הולכת ליום ההולדת או משהו או שאת יכולה לבוא ? ובאמת חבל לדחות לעוד 3 שבועות.... אז רק אם למישהו יש תוכניות לוולנטיין.

Witchcrafts

New member
אני יכולה להגיע.

אלא אם כן יצוץ משהו בבסיס, אבל אני בספק. והתנאי הזה יחול בלאו הכי על כל תאריך, כיאה לרכוש צה"ל. ותתעלם מהמידע על בת הדוד, סתם שיתפתי במשהו לא קשור.
אגב, מסתבר שב-28 לחודש בספק שאגיע, יש התנגשות עם משהו אחר. אז, בקיצור, השבוע או חודש הבא? מה עדיף לכם? זיגי? גולשים אחרים? בויאקה?

motios

New member
אז

שכחתי לשאול, איפה יהיה המפגש באשדוד בדיוק ? כדאי גם כתובת שאני ידע איך להגיע. ופרדי אתה מוכן להשאיל לי כמה קלפי תמיכה אם יש לך ?

Witchcrafts

New member
בוהו, זיגי ציין שהוא יחזור ברביעי בערב.

ולא הבנתי אם התאריך נוח או לא נוח לו (ככתוב: "הבעיה היא שיום חמישי"; "אולי עדיף לדחות [...] תהיה לנו אפשרות להתנסות בבאן החדש טיפה לפני"). ם_ם; ואיזה תזמון, דווקא כשמזג האוויר החורפי חזר.
מה עושים? אני כבר מיואשת. מצדי לדחות לפברואר (וזהו! יותר לא. כמה כבר אפשר, כמה), בתקווה שנשריין עוד אנשים.

impale

New member
קסם

אני כאן בשלישי בערב ! זה מפתיע גם אותי. בכל מקרה התכוונתי בכך שיום חמישי הזה ולנטיינס ככה שאני לא יכול להבטיח שיבואו אנשים נוספים מכאן. מה גם שזה סיום של באן ליסט.הסיום תמיד משעמם כי מחכים לבאן הבא.

motios

New member
אכפת לכם

אם נפרסם גם במקומות אחרים אולי מישהו ירצה לבוא, או שאתם רוצים מפגש פורום בלבד ?

Witchcrafts

New member
מה פשר הדבר הזה? |דמעה|

ממתי יש רק שלושה גולשים קבועים בפורום? לאן כולם נעלמו? סמוי/ה (או גולש/ת שנמנע/ת מלהגיב) יקר/ה, לא הגיע הזמן לשבור את המנהג המגונה וסוף סוף ללחוץ על "הוספת תגובה"? |שוחד|

motios

New member
יהיה מפגש מחר או

שדוחים לחמישי הבא ? מצידי שיהיה מחר (אם לא ירד גשם
) כי עוד לא שיחקתי בשום באן ליסט אז אני לא משועמם עדיין
ובקשר לאנשים לא אכפת לי אם נהיה מעט. ואם נדחה לשבוע הבא מי יודע מה יצוץ ונדחה שוב... אז יש החלטה סופית ? אם כן אז תודיעו היום אם כן או לא כי מחר יהיה כבר מאוחר להודיע.

Witchcrafts

New member
לאור המצב, אני מניחה שזה נדחה.

ומחר צפוי גשם, מסתבר. ד___T הבעיה היא אחרת: שבוע הבא אני לגמרי לא יכולה, כי אני עושה לילה בבסיס (גם עכשיו, אגב). מה עושים? הצעות? אולי כן ניפגש מחר? אבל יהיה קר. וגשום. וכולם מסביב יהיו דבוקים לבני הזוג שלהם והכל. |ממורמר| פ4םאוצ]0'ק (כמובן שגם כאלה שאינם מהפורום מוזמנים – בתקווה שלאחר מכן הם יצטרפו אלינו, לול. אלא אם כן קיימים מתנגדים.)

motios

New member
אז

שכל אחד יביא סוודר ובן זוג
ושמיכה עדיף
זה רק יוסיף לאווירה
לפי מה שהבנתי אין לאף אחד תוכניות לוולנטיין אז בואו נעשה את זה מחר. אולי נביא כמה פרקים של יוגיהו, אם מישהו רוצה או אברידג' ונראה. (רק הצעה) כי אם לא אז נדחה ל- 28/2

Witchcrafts

New member
וואי, איזה מזל שזה לא היה היום.

הגשם והקור והרוחות. לא הייתי שורדת את זה! ישר מהבסיס חזרתי לבית. מתנצלת על כל הבלגן והביטול של הרגע האחרון. כנראה משהו באמת מקולל בפורום הזה בקשר למפגשים, ךםך~ 28 איט איז, איי גס. בתאריך הזה אני אמורה להיות בת"א, האמת, אז, מקסימום, אשנה קצת את לוח הזמנים שלי לאותו היום.

motios

New member
באמת מזל

חשבתי שיהיה רק טיפטוף... לא הייתי יוצא בגשם כזה
טוב אז ניפגש ב-28, אם יהיה לנו מזל..

impale

New member
האמממ

בקצב הזה בחיים לא יהיה מפגש לפורום הזה XD גם כשקובעים עיר,אין לא מקם ולא זמן מדוייקים XD

למעלה