מה נסגר עם פרק 9 של סמולוויל?!

XUXA141

New member
מה הסיפור עם ההפסקה של חודש?

איפה זה כתוב? איזה חגים נוצרים יש עכשיו? מתי ישודר הפרק הבא?

slayer510

New member
מן הסתם

יש עוד מעט קריסמס(חג המולד). הפרק הבא(פרק 9) ישודר בתאריך 13.12.07 ולאחריו תהיה פגרה נוספת של חודש גם כן ופרק 10 ישודר בתאריך 03.01.08

slayer510

New member
תיקון קטן

כרגע בארה"ב חוגגים את "חג ההודיה" ופרק 10 ישודר רק ב-31.1.08

handlessman

New member
רגע...

אז התאריך של פרק 9 גם משתנה? או שתהיה פגרה של חודש וחצי (!?!?!) בין פרק 9 ל-10????????????????????

slayer510

New member
התאריך של פרק 9

לא משתנה, אלא התאריך של פרק 10 שהיה אמור להיות משודר ב- 3.01.08 ועכשיו דחו אותו עד ל-31.01.08

unb®eakable

New member
וזו בדיוק הסיבה למה לא רציתי להתחיל לראות

מלקח של שנים קודמות במיוחד משנה שעברה כי הייתה עונה חזקה לא רציתי להתחיל לראות סמול בגלל הפגרה מטופשות הזו עכשיו עם השביתה שלהם שם בכלל קרנבל יוצא שאתה מסיים לראות את כל העונה במשך חצי שנה. זה מעבר למעצבן זה ממש התעללות מסויימת. אם היה לי יותר סבלנותהייתי רואה את הפרקים דרך יס, אבל זה לא הכי נוח אפילו שיש את מקס. טוב נחכה בסבלנות

S h a b i i

New member
מצד שני...

זה די משאיר במתח..עדיך לראות עונה בשלושה חודשים גג? זה סתם עובר מהר.. נכון,זה הרבה זמן וזה מעצבן,אבל אם מסתכלים על הצד החיובי-נשאר במתח עד לשידורו של כל פרק...

unb®eakable

New member
מסכים ולא מסכים

כן זה משאיר במתח היה לי את המתח הזה הרבה מאוד עם נמלטים עונה ראושנה הבטן התהפכה לי למרות שסמול שונה מprison break העניין שיש פגרות של חודש-חודשיים שאתה כבר מאבד חלק מהטעם של הסידרה או שוכח מה היה פרק קודם כמובן שברגע שזה חוזר כל האדרנלין חוזר וזה יפה והכל. לא יודע נגיד לא הייתי רואה את סמוולוויל בDVD במכה אחת כי זה יותר מדי היא סידרה שצריך לראות בקצב נכון חחחח משהו כזה

TWIZY

New member
מה נסגר עם פרק 9 של סמולוויל?!

לא רק שאין אוו להורדה אין גם טריילר!!! מה הוא לא שודר השבוע אני לא יכול בלי לסגור את צהריי שישי עם סמולוויל.

handlessman

New member
יש פגרה...

בגלל חגים כלשהם... הפרק הבא ישודר רק בעוד 3 שבועות. הטריילר יוצא תמיד כשבוע או קצת פחות לפני הפרק אליו הוא מתייחס (כך שהוא יוצא בערך סמוך ליציאת הפרק שלפניו), אך הפעם זה לא כך. אני מניח שהטריילר יופץ בעוד כשבועיים.

למעלה