מה נסגר עם הפורום? אין מצטרפים חדשים??
M Maybe Its Me New member 21/10/03 #2 כנראה שלא ../images/Emo10.gif ואיפה נעלם המנהל?! בסוף יסגרו את הפורום
G Golden apple New member 24/10/03 #8 ../images/Emo60.gif מצטער חזרתי../images/Emo70.gif הייתי בטיול שנתי כמה ימים... בכול מקרה, אני מנהל עוד פורום.. אז ביקשתי שותף לניהול בפורום השני. כדי שהיה לי זמן לעורר פה קצת..
../images/Emo60.gif מצטער חזרתי../images/Emo70.gif הייתי בטיול שנתי כמה ימים... בכול מקרה, אני מנהל עוד פורום.. אז ביקשתי שותף לניהול בפורום השני. כדי שהיה לי זמן לעורר פה קצת..
ל לא רק בלונדינית 2 New member 22/10/03 #4 הנה אני הצטרפתי ../images/Emo12.gif אחרי שהזכרתי בפורום דוסון קראק את בוורלי חשבתי אולי לעצור גם כן... בוורלי שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט LOOK IT'S LUKE!!!!
הנה אני הצטרפתי ../images/Emo12.gif אחרי שהזכרתי בפורום דוסון קראק את בוורלי חשבתי אולי לעצור גם כן... בוורלי שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט LOOK IT'S LUKE!!!!
M Maybe Its Me New member 22/10/03 #5 דילן!!!!!!!!!!!! טוב אנשים, נו חייבים להתעורר לא רק בלונדינית 2 ממצב? תביאי עוד אנשים כדי לעורר את הכל!
דילן!!!!!!!!!!!! טוב אנשים, נו חייבים להתעורר לא רק בלונדינית 2 ממצב? תביאי עוד אנשים כדי לעורר את הכל!
S shanyz New member 22/10/03 #6 יא אני שמהח לראות פה עוד אנשים../images/Emo70.gif אנחנו כבר 5..! זה גם משהו לא? יאלה חייבים להביא אנשיייייייייייייייייייייייייייייייים
יא אני שמהח לראות פה עוד אנשים../images/Emo70.gif אנחנו כבר 5..! זה גם משהו לא? יאלה חייבים להביא אנשיייייייייייייייייייייייייייייייים