מה נסגר עם הסידרה? היא חוזרת? ביטלו אותה ב207-8?! גררררר... מישהו יכול לענות לי? תודה.
A A n g e l u s New member 23/4/05 #1 מה נסגר עם הסידרה? ../images/Emo44.gif היא חוזרת? ביטלו אותה ב207-8?! גררררר... מישהו יכול לענות לי? תודה.
מה נסגר עם הסידרה? ../images/Emo44.gif היא חוזרת? ביטלו אותה ב207-8?! גררררר... מישהו יכול לענות לי? תודה.
A Alias4Ever New member 23/4/05 #2 אוו גם פה אתה נמצא../images/Emo35.gif סתם מאמי בעיקרון הם לקחו הפסקה עד יולי אבל יש 13 פרקים לעונה השנייה והעונה השלישית (אם בכלל) תצולם רק בקיץ...
אוו גם פה אתה נמצא../images/Emo35.gif סתם מאמי בעיקרון הם לקחו הפסקה עד יולי אבל יש 13 פרקים לעונה השנייה והעונה השלישית (אם בכלל) תצולם רק בקיץ...
Y yotaml New member 25/4/05 #3 יאללה...שיתאמצו קצת יותר מ-13 ../images/Emo46.gif אה...וטיפה לבריידן- תוציא את הידיים מהכיסים כל הזמן!!!...זה משגע- שימו שלכל מקום שהוא הולך ועם כל מי שהוא מדבר זה עם ידיים בכיסים, אולי קצת לא קשור אבל מישהו היה חייב להגיד את זה (יכול להיות שאמרו כבר)...
יאללה...שיתאמצו קצת יותר מ-13 ../images/Emo46.gif אה...וטיפה לבריידן- תוציא את הידיים מהכיסים כל הזמן!!!...זה משגע- שימו שלכל מקום שהוא הולך ועם כל מי שהוא מדבר זה עם ידיים בכיסים, אולי קצת לא קשור אבל מישהו היה חייב להגיד את זה (יכול להיות שאמרו כבר)...
D dalida1988 New member 25/4/05 #5 ../images/Emo163.gif בדר"כ מי ששם ידיים בכיסים זה מציין בישנות.. אז תביני אותו...
נ נופר 247 New member 25/4/05 #4 איך אתם יודעים שהיא חוזרת ביולי???. איזה אתר בקשה שימו את הכתובת....