מה נסגר עם המפגש?

La Gamba

New member
האם הסכמנו ב9 בבית של טליה?

ומי מארגן דברים? (חידון הרומח, משחק D&D, ו"מי אמר למי", וכל מני דברים משעשעים אחרים)

John Doe182

New member
אני מארגן ../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif- פראטים

בכל מקרה, ב10 בבוקר בעזריאלי בקולנוע שם אנו נחליט אם: הולכים לסרט קודם ואז לטליה או שפשוט לטליה, או שנשארים בעזריאלי המשעמם! להתאבד! בכל מקרה אני בעד סרט ואז טליה ובקשר לסרט (מכוון להדרוש ולעוד) זה בסך הכל סרט של שעה, ואנחנו מכירים אחד את השני מאוד טוב כבר כי נפגשנו כבר 200 מפגשים, וסרט לא עולה הרבה מאוד וסתם נחליט על משהו. אההה... והמפגש ב-9 שזה יום חמישי, והיום הראשון של חנוכה של חופש.

Silver Lance

New member
נגיע נגיע (או לפחות נשתדל)

אני מביא גם חבר או שניים (אם הם ירצו לבוא) שהתחילו לקרוא והתלהבו מהספרים, בסדר?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif

מי שואל בכלל? שיצטרפו גם אם הם לא רוצים

La Gamba

New member
ה9 בטליה

ונראה סרט אצלה? יש לך מערכת קולנוע ביתיח? למרות שטלוויזיה של 14 אינצ' עם וידאו בלבד.

midnight dragon

New member
ב' זה כן ג' תשתוק../images/Emo15.gif

הרעיון של בני לראות סרט בבית של טליה דווקא טוב

Witch Child

New member
נתתם לי רעיון גאוני!

אמנם אין לי מערכת קולנוע ביתית, רק טלויזיה רגילה עם וידיאו ודי.וי.די. אבל... אני יכולה לבקש מאבא שלי שיביא מהעבודה שלו מקרן, ואז נוכל להקרין סרט על הקיר, ממש גדול, וזה בדיוק כמו מערכת קולנוע ביתית! זה יהיה ממש מעולה, רק שאפשר ככה לראות רק בדי.וי.די., כי צריך לחבר את זה למחשב של אבא שלי (עווד כל מיני פרטים טכניים שאני לא מתמצאת בהם). בקיצור: אם המפגש אצלי, אתם צריכים להודיע לי כדי שאני אארגן מקרן, ואתם צריכים להביא סרטים בדי.וי.די. או להגיד לי להביא, וצריך שכולם ביחד יחליטו איזה סרט... בקיצור זה די בלגן אבל אפשר לארגן את זה וזה יהיה ממש כיף.

למעלה