מה נסגר איתכם?!

מה נסגר איתכם?!

ביומיים שלושה האחרונים אני מוצא את עצמי שוב ושוב מוחק הודעות של חברי פורום חדשים וותיקים כאחד, כי הן בניגוד לחוקי הפורום - בעיקר הודעות שנוגדות את חוק זכויות היוצרים. למה חברים וותיקים בפורום, שנמצאים פה כבר כמה חודשים, עדיין מגיבים לשאלות על הורדות של פרקים? למה צריך להגיע למצב שבו אני צריך לבקש מכל אחד ואחד מכם באופן אישי לא לעשות את זה? אז ראו זאת כבקשה אישית - אל תגיבו להודעות שאתם יודעים שהולכות להמחק ממילא - חבל על הזמן שלי, חבל על הזמן שלכם, וחבל שאתם מתייחסים בכלל לאנשים שאין להם את הכבוד הבסיסי לעצור שניה ולקרוא את חוקי הקהילה שלנו לפני שהם שואלים שאלות שאנחנו כקהילה אוסרים במפורש.

omer landau

New member
בושה וחרפה!!!!

אלעד תגיד מאיפה אתה מוריד פרקים??? אני מת לראות את העונה השמינית
הכל בצחוק אני אחכה לפרקים האלה בטלוויזיה בארץ כל הכבוד לצהל!!!!

harmless

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif

<< BECK/SMITH CELEBRITY GOSSIP TV INSIDER: 'JAG' Provides Instant Hair Growth "Jag's" Catherine Bell is aware that lots of viewers seem to have it in for the hair style she's worn this season. They've written to the network about it, and they've written to us, and heaven only knows where else. Well, finally, "Jag" fans can look forward to a change. "You should see me now. I got extensions," the beautiful Bell declares. "In the last episode of the season, Mac appears, with no explanation, with long hair." That ought to be good for a few thousand more letters. That series finale airs Friday, May 21, by the way. Bell says that even she was surprised by the turn of events in that episode of the CBS military law drama. "There are about five cliffhangers," according to her. Those include her Mac character and David James Elliot's Harm -- who have failed to act on their excruciatingly long-standing romantic sparks for nine seasons -- "getting closer than ever." התקווה חוזרת אלי לאט לאט!!! אני על קוצים כבר אמרתי??????????

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifאני עוד שנייה מתה, כבר

אמרתי!?!??!?!?!!??!!?!? תגדירו "getting closer than ever"!!!!! פיזית? רומנטית? שילוב שיפרי מצויין של שניהם???? כי הרי בפרק באפגניסטן, ב-LL ובכל מיני הזדמנויות הם היו מאוד קרובים פיזית, רק הקטע של "Ilove you Mac" ו-"I love you too Harm" היה נפקד!!! אז אפשר אולי לקבל הסברים!?!?!?!??!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

בשלב הזה נעמה אני יקח אותם קרובים בכל דרך שיתנו לי! ואין לי שום בעיה לראות אותם רבים שוב על מי יהיה און טופ
בכל אופן יש לי הרגשה שנהיה ממש מופתעים. כל הספקולציות שעברו בכל הפורומים באינטרנט ולדעתי אף אחד מהם לא יהיה נכון.... אני אוהבת את הסידרה הזאת כבר אמרתי?????????

הרמוני

New member
יההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo58.gifותרי, זה

גם עונה על השאלה שלנו לגבי השיער....

harmless

New member
האמת לא ממש

אנחנו יודעים למה קתרין עם שיער ארוך לא מאק

הרמוני

New member
../images/Emo4.gif טוב מה זה כבר יכול להיות....

היא הלכה לספר?!... באופן אישי תוספות שיער ממש דוחה אותי, אבל היא נראית טוב ככה וממש לא אהבתי את השיער שהיה לה בעונה הזאת..(אבל לא שלחתי מכתב בנושא לאף-אחד
)

הכל יכול להיות(זה לא ספוילר זאת

השערה) יכול להיות שיש קפיצות בזמן, שזה חלום של מישהו... אי אפשר לדעת~

אני לא מבינה איך מצפים ממני../images/Emo58.gif

ללמוד למתכונת במתמטיקה כשיומיים אחרי זה יש את הקליף???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? זה פשוט לא אנושי!!! מי יכול להתרכז בלוגים ואינטגרלים כשאני מתה לדעת מה הבעיה הרפואית של מאק ומה המשבר במשפחתי של הארם!?!?! זה לא בסדר!!! ועכשיו אחרי הפיק הזה שתרי נתנה לי לקרוא אני בכלל לא מרוכזת......
אוווווווווווווווווווווווווווווף שיגיע כבר!!!!!!

pachu

New member
משרד החינוך הזה.. כ"כ לא מתחשב |בנד

ויש מחר שביתההההההה הללוווווווויה

harmless

New member
אני איתך דני!

את יודעת מה הבעיה של משרד החינוך חוץ מלימור לבנת כמובן??? אין להם סדר עדיפויות כמו שצריך! הם צריכים לסדר את לוח המבחנים בהתאם לג'אג! כלומר אין מבחנים לפני הפיינל ואין מבחנים לפחות שבועיים אחרי הפיינל- לפחות אני מקווה שזה מספיק זמן להרגע מהאפטר שוק! והמבחנים עצמם- מה הקשר לחיים של לוגים ואינטגרלים (אני כבר ממש לא זוכרת מה זה מה)? צריכים לבחון אותנו על הארם! אתם קולטים את שיעורי האנטומיה??????? את שיעורי התנ"ך? (לדעת את הארם בצורה התנכית זאת הצורה הכי טובה לדעת אותו
) ומתמטיקה- איך לחלק את הארם לחלקים שווים (או למצולעים לצורך העניין) ועדין להשאיר אותו שלם! היסטוריה- באיזה פרק הוא לבש מה? ומה לעזאזל הולך ביחסים בינו לבין מאק מבחינה היסטורית. האמת שזה כבר יותר שיעור פילוסופיה.... בספרות- אפשר לכתוב שירים פואטים על הארם- i'm too sexy for my shirt באנגלית- נלמד מילים כמו - yeah baby that's the way i like it וכו'- אני מניחה שהבנתם את הרעיון הכללי.... בכל אופן ככה מערכת החינוך צריכה להראות ואני מבטיחה לכם שעם מערכת כזאת כולם יקבלו מאה!!!!!!! מי בעד שאני ירוץ להיות שרת החינוך?

youv got my vote!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח ענק..... זה צריך להיכנס למאמרים של הפורום :))))))))))))))))

Nushi G

New member
כנ"ל דני, כנ"ל!!! איך אפשר ללמוד

למגן במתמטיקה שכל מה שיש לי בראש זה הארם, מאק והבייבי דיל שפשוט חייבת, אבל חייבת (!!!!!) להתקיים!!!!!!!!! פלוס כל מה שזה אומר- הארם CLESS, הוא ומאק (כמו שתרי הציעה) רבים על מי יהיה on top וכאלה... קיצר, שיפריות בכמויות...

omer landau

New member
לא יודע למה אני שואל...

אבל \איך עושים תוספת שיער?? ולמה?? זה באמת נשמע דוחה

Dark Storm

New member
תשובה

אתה לוקח מכונת גילוח, לוקח פודל וגם קצת דבק מגע. מה יוצא ? תוספת שיער!

omer landau

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוף למה אין יותר גאג אני לא ראיתי את תחילת העונה השבעית אני ראיתי רק את ה3 פרקים האחרונים שהיו בסטאר

הרמוני

New member
../images/Emo5.gif

לוקחים קווצות כאלה של שיער כמו חלקי פאות ומחברים אותן לשיער עם כל מיני מסרקים וסיכות
. יאק, פשוט דוחה...

למעלה