מה נכון לעשות?

ilny1

New member
מה נכון לעשות?

זקוקה לעצתכם. כל כך לא נעים לי.

יש לי מנהל לשעבר שכתבתי עליו בעבר כאן. אחד האנשים המדהימים ביותר שהכרתי.
היום כשהוא כבר לא מנהל של, אנחנו מדברים יותר בפן חברי. באחד המקרים הוא סיפר לי על איזשהו שינוי ארגוני שעומד לקרות בצוות הנוכחי שלו וביקש ממני לשמור על כך בינינו.

מפה לשם - ימים עברו ושמועות על השינוי הארגוני העתידי - שבעיקרו מתייחס להחלפת אחד מהאנשים המאיישים עמדות מפתח - התחילו לדלוף החוצה. זה הגיע למצב שאחד מחברי הצוות הנוכחי של המנהל לשעבר, הראה לי מודעת דרושים באינטרנט המתייחסת לאותו נושא. באופן טבעי הוא הביע התמרמרות על כך שחברי הצוות הם האחרונים לדעת על כך.
בצדק, לדעתי. בגלל שלא הייתי אמורה לדעת על זה, הבעתי פני מופתעת.

התלבטתי רבות אם לפתוח את זה מול המנהל שלי או לא. בסוף עדכנתי אותו בקווים מאוד כללים. ספרתי על כך שחברי הצוות שלו כבר יודעים על השינוי וייעצתי לו לדבר על כך בגלוי.
להפתעתי הרבה - התבר לי שחידשתי גם לו ושהוא לא ידע שהתפרסמה מודעה בנושא זה באינטרנט (אלא רק על ההתכוונות לפרסם מודעה כזו). אני חושבת שזה קרה כי גם במקרה שלו היו חילופי מנהלים. הארגון שלנו עובר טלטלות רבות.
בכל מקרה, הוא הביע עלבון צורב מכך שהוא לא ידע . הוא כתב לי במייל שכבר לא מיידעים אותו לצערו בהחלטות חשובות.

אני כל כך מצטערת עבורו. וגם מצטערת על זה שאני גרמתי לו צער.
די "מכה על חטא" ושואלת את עצמי למה הייתי צריכה להתערב בכלל בתוך הסיפור הזה, אבל האמת היא שזה חלק מהשיח הטבעי שלי אתו. אנחנו שנים כבר מדברים ככה, כך שלפחות מבחינת ההתנהלות שלי כלפיו - אין משהו חדש.
מה לעשות עכשיו?

אבל...

העלבון הצורב מכך שהוא לא ידע לא קשור אליך, אלא למנהלים שלו שלא יידעו אותו.
אם יצאה הודעה לעיתונות, הרי לא את אחראית לה.

לא מבינה איך זה שהמנהלים שלו לא מעדכנים אותו צריך להשפיע על החברות שלכם.

לא את גרמת לו צער. הם גרמו לו צער... או יותר נכון לחשש. אם את היית בעמדת ניהול, ואת יודעת כחלק מההנהלה שעושים רה-אורגניזציה, אבל אחר כך מגלה שלא מספרים לך הכל, לא היית חוששת למשרתך?

לא כל תגובה שלו קשורה אליך.

ilny1

New member
איפה קראת את זה?

באיזה מקום בהודעה שלך קראת אותי מקשרת את העלבון של המנהל שלי לחשש ביחס לקשר העתידי שלנו?
באיזה מקום קראת שאני חשובת שהתגובה שלו קשורה אלי?.

כתבתי בדיוק את מה שכתבת כאן - שהצטערתי עבורו על כך שלא ידע.
שהצטערתי מכך שנעלב, ומכך שאת הדברים שמע ממני.
הבנתי שאולי לא הייתי צריכה להתערב ושאלתי אם נותר עוד משהו ( אם בכלל) שאני יכולה לעשות כדי להקל עליו.

התחושה שלי היא שמיהרת להגיב ועשית זאת בשיפוטיות יתר.

כך הבנתי

כשקראתי: "אני כל כך מצטערת עבורו. וגם מצטערת על זה שאני גרמתי לו צער. די "מכה על חטא"... וגו"

ilny1

New member
אז הבנת לא נכון

הצטערתי על היותי "השליח".
לא חשבתי שאני עשיתי לו משהו רע.

jony stekino

New member
גם אני הבנתי כמו יעל

עדיף לגרום לו צער אבל שידע מה קורה סביבו

תרגעי , עשית את הדבר הנכון

למעלה