מה ניש???

zahav2007

New member
מה ניש???../images/Emo8.gif

יום רביעי,ומחר חמישי,ומריחים את סוף השבוע... אני לבד במשרד,ועדיין יש התקפים של שיעמום פה ושם...כי אין ממש עבודה זורמת!ואני לא יודעת מה יהיה הסוף...? מחר יש לי שיחה עם הבוס,שאני יזמתי אותה,כי אני מרגישה כבר תקופה שהוא כל הזמן מעיר לי,וכל הזמן יש משהו שלא בסדר...וזה מתחיל להימאס עליי ולהקשות על חיי...אז החלטתי לדבר איתו ולהבהיר את הדברים...כי ככה אי אפשר להמשיך! אני עלולה להתפוצץ מזה בסוף!או שהוא יחטוף את הקריזה...ואני לא רוצה את זה! אני דיי חוששת מהשיחה,כי אני לא ממש חזקה בזה...במיוחד עם מישהו קשוח כמוהו!אבל אני מקווה שתהיה לי עזרה מכוח עליון,ושאני יעביר לו את המסר בצורה הכי ברורה וטובה!פשוט קשה לי גם ככה,ואני ממש לא צריכה גם את הקשיחות והפדנטיות ייתר שלו... מחר יש לנו ברית של חברים,וזה דיי מרגש,כי עדיין לא ראיתי את התינוק שלהם! זהו,האמת שיש לי הרגשה כזו של סתם...שום דבר מיוחד...שיגרעעעעעעעעעע... היה לי גם ריב עם חמותי לפני יומיים-שלושה...
-פשוט נמאס לי שהיא מתערבת לנו בחיים,ואומרת לי מה אני צריכה לעשות עם בעלי(להכין לו אוכל לעבודה כל יום)ופשוט אמרתי לה שזה עניין שלנו,והיא לא צריכה להתערב בזה. והיא כמובן התפוצצה,כי קשה לה לשמוע שהכלה מגיבה ואומרת לה דברים כאלה...אבל מספיק זה מספיק!כמה אפשר לבלוע צפרדעים???רק בגלל שאנחנו גרים אצלה לא אומר שיש לה זכות להתערב לנו בחיים שלנו! זה פשוט חוצפה מצידה,ואני חושבת שחייבים לשים לה קוים אדומים,כי היא עוברת אותם בגדול! זהו,אני אחזור לעבודתי המשעממת...ושיהיה לכם יום טוב!

הייי זהב.

יופי, אני שמחה שתפסת יוזמה והוצאת כל מה שבליבך לחמה. אני מקוה שהיא תתרכך קצת ותבין שהבן שלה נשואי ויש לו חיים אחרים. עכשיו עשית צעד אחד, מחר את בצעד שני עם הבוס, גם פה עימדי על שלך, ולי נותר רק לאחל לך הצלחה.

zahav2007

New member
היי רחלי...

תודה! אבל לצערי,עם החמה לא נראה לי שזה ייגמר איתה אי פעם...כי היא כזו,שתלטנית,ואוהבת להיכנס לפעמים למקומות שלא שייכים לה! בגלל זה,גם התחלתי להוציא את הקו הטלפון,כדי שכשאנחנו לא בבית,היא לא תרים את הטלפון בחדר,אם הוא מצלצל...כי אם זו שיחה שאני לא רוצה שהיא תרים?זו חוצפה אפילו לדעתי! חדירה לשטח פרטי... מה איתך?דרך אגב,אמרו על הפיגוע ירי בחדשות?כי בעלי אמר שלא שמע על זה כלום. זה נשמע נוראי,הסיטואציה... איך התינוקות הקטנטנים והמתוקים?לא משגעים אותך יותר מידי? יש לי עוד שעתיים,ואני עפה מפה...יכול להיות לחדר כושר! אני גם רוצה מאוד ללכת היום לדיאטטנית,לקחת תפריט,ומקווה שהיא תקבל אותי היום. בקיצור,המשך יום נפלא

היי זהב.....

בטח, זה הופיע הרבה בחדשות, ובערוץ 10 אפילו איינו אותו על המקרה, בכל אופן זה מאחורינו ברוך השם. ובקטנטנים בהחלט משגעים אותי, נו חכי, עכשיו חופשת הפסח אז בכל אני אראה כוכבים. בהצלחה אצל הדיאטטנית, אני אף פעם לא סמכתי עליהן, הן נותנות יותר מידיי אוכל ממה שאני רגילה חחחחחחחחח.

sunny8

New member
אולי ניתן גם מקום לתמיכה בדיאטה?

גם אני צריכה ללכת לחדר כושר כבר שנה. וגם לרדת כמה קילו. מישהי יכולה לעזור לי ללכת?????

ע ו פ ר ה

New member
סאני ../images/Emo6.gif

אני מדמיינת אותנו מזיזות לך את הרגליים ומכוונות אותך ישר לחדר כושר.... וואלה זה מצחיק. איך אפשר אחרת לעזור לך ללכת? בכל מקרה, אם את לא תקחי אחריות, תחליטי שאת רוצה / מחליטה ללכת ולעשות מעשה, גם אם נוליך אותך לשם זה לא יעבוד. תתחילי מזה שאת מדמיינת את עצמך כבר רזה ועושה כושר. זה משהו שיכול לעזור לך להתקדם לשם. ממש תדמייני איך את שמחה, כי כולם כבר רואים שירדת, את כולך בכושר ורצה בכיף בלי מאמץ, הבריאות השתפרה וכו'... ככל העולה בראשך. אני עוד לא הבאתי את עצמי לדמיין....
אולי אחרי פסח בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

sunny8

New member
נו.. את רואה... כבר את עוזרת.../images/Emo51.gif

אל תצחקי .... זה מאוד רציני. אנחנו גם כך תומכות אחת בשנייה. אז הצעתי לדבר גם על כושר ומשקל. יש לך עוד טיפים מעניינים לתת לי. כי אני בחלוני , צופה על חדר כושר בשכונה שלי - ומדברת אליו כל יום- הוא קורא לי ואני עונה- ועדיין איננו נפגשים . יש לך עיצה ! איך להתקדם לשם????

טוב סאני את לפחות יכולה..........

אני מאד מאד רוצה ללכת לחדר כושר ולא יכולה בגלל שיש לי שתיי פריצות דיסק בגב. אז אני נאלצת להסתפק בהליכות לילה בלבד.

ע ו פ ר ה

New member
סאני יש לי הצעה

תחליטי שאת עושה חודש נסיון. תקבעי עם עצמך כמה פעמים בשבוע. ולכי על זה. תבדקי איך זה מרגיש לך, איך את מרגישה עם זה. אבל קחי החלטה להתחיל ותעשי. בלי לשפוט. רק מתוך התבוננות על התהליך. אפילו הייתי אומרת: כרגע בלי מטרה. רק עשייה. אומרים שכשאת עושה משהו יום יום במשך 21 ימים זה הופך למשהו קבוע. בדברים שניסיתי לעשות כך, הרגשתי איך דברים משתנים. אז צאי לחוויה הזו בלב רחב. בהתחלה אולי זה קשה אבל אחר כך זה הולך ונהיה קל יותר. כך תדעי גם אם זה מתאים לך או לא. רחלי למשל הולכת ברגל ולא לחדר כושר. אצלי הספורט היחיד הוא עם האצבעות על המקלדת
ואני כבר ממש עושה את זה מהר בלי לשים לב ובשיטה העיוורת. והעיקר אל תשכחי לספר לנו איך זה .... עכשיו את מחוייבת לנו ולא רק לעצמך
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ע ו פ ר ה

New member
אחר צהריים - ערב נפלא לכולם

היום עזרתי לעוזרת לנקות את חדר הארונות. עכשיו יש לי בית נקי וחדר ארונות מחייך. זהב, שיהיה לך בהצלחה מחר. תזכרי שלבוס שלך יש גם כמה חולשות והוא לא מושלם. תתמקדי במה את רוצה לומר ולא במה את חושבת שהוא יגיד. תתמקדי בעצמך ולא בו ואז כל האנרגיה תהיה אצלך. מאחלת לך בהצלחה. ובעניין החמות, כשאני התחתנתי לפני למעלה משלושים שנה, היה לי מאוד קשה עם חמותי. הייתי חסרת ביטחון וכל "פוווו" שהיא עשתה, אני עפתי. אמנם לא גרנו אצלה, אבל גרנו באילת וכל ביקור שלה היה לשלושה ימים לפחות. אני חושבת, שכבר בביקור הראשון, בלילה האחרון שלהם אצלנו הודעתי לה שאני הולכת לשכנה ואחזור אחרי שהיא תלך, כי ההתערבות שלה הורסת אותי. ידענו ימים מאוד קשים בשלוש השנים הראשונות שלנו ואחר כך משהו התרכך. היא כבר הרבה שנים לא איתנו, אבל למדתי לאהוב אותה. אז אני מאחלת גם לך שתגיעי למקום של קבלה. שמירה על הגבולות שלך, כמו שאת עושה זה דבר מאוד נכון. אם תצליחי לפעול כך בלי כעס זה יהיה נהדר לבריאות שלך. ובהצלחה בדיאטה. יוווו לקחת המון פרוייקטים בבת אחת. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

sunny8

New member
זהב בהצלחה עם הבוס ובעניין.....

בעניין חמותך.... אני הייתי עונה לכל התערבות של הצרה שלי ... הייתי עונה לה כן כן כן אין בעיה .. ועושה מה שאני רוצה. היא הייתה מתפוצצת מזה. מאז היא לא אמרה ולא ניסתה לתת לי עצות או הוראות . מי היא בכלל. חוצפנית. חחחחחח

zahav2007

New member
צודקת,אבל לי יש אופי שאני חייבת...

להגיד את דעתי.במיוחד שאני שומרת בבטן כל הזמן,רק בשביל לא לפוצץ עניינים! יש גבול לכל דבר

למעלה