מה ניש

Berliner star

New member
מה ניש../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

תגידו, מה הדירוג מכירות של האלבומים של אואזיס
מי הכי נמכר, מי אחריו.... ומי אחרון
(יהיה נחמד אם יש לך גם מספרים
)

sok777

New member
אהלן

אני זוכר לבד בערך, אבל כתוב בויקיפדיה ב"מדויק". למרות שלדעתי אלו לא בדיוק נתונים מדוייקים.. אבל שיהיה: דפנטלי מייבי- 7.5 מיליון עותקים בכל העולם. (אני מאמין שיותר..) מורנינג גלורי - 18 מיליון עותקים בכל העולם. (גם פה אני מאמין שזה יותר. בסביבות ה20 מיליון) בי היר נאו - 8 מיליון עותקים בכל העולם. קצת מוזר כי בשבוע הראשון הוא מכר 700 אלף.. אז באלפי שבועות שעברו מאז רק עוד 7 מיליון עותקים? סטנדינג און דה שולדרס אוף ג'יינטס - 3 מיליון עותקים בכל העולם. הט'ן כמיסטרי - 3.5 מיליון עותקים בכל העולם. דונט בליב דה טרוט' - 4 מיליון עותקים בכל העולם.
כמה פרטים פיקנטיים (
): כל האלבום הגיעו למקום ה1 במצעדים בבריטניה. דפנטלי מייבי, בזמנו, היה אלבום הבכורה שמכר הכי מהר. ארקטיק מאנקיז הם אלו ששברו את השיא עם אלבומם הראשון שיצא לפני מספר שנים. מורנינג גלורי נמצא במקום ה3 ברשימת האלבומים הבריטים שמכרו הכי הרבה אי-פעם (!). בי היר נאו, כפי שציינתי, מכר 695,761 עותקים ב4 ימים הראשונים בבריטניה בלבד! הוא האלבום שנמכר הכי מהר בבריטניה. אלבום ההופעה מוומבלי, פמיליר טו מיליונס, מכר מיליון עותקים. דה מאסטרפלן, אלבום אוסף הבי-סיידס מכר 2 מיליון עותקים (אני מאמין שזה שקר וכזב, אני בטוח שהוא מכר פי 2 לפחות). סטופ דה קלוקס, שיצא ב20.11.2006, אלבום האוסף שכולל דיסק כפול עם 9 שירים בכל אחד, מכר 2 מיליון עותקים.

למעלה