"מה נישמע"?

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
"מה נישמע"?

שוטרי בלוגTV שלום רב, לאחרונה אתם נתקלים בוודאי ב"מה נישמע". גולש בעייתי מבחינתנו שעוקף את החסימות וגורם לנזקים בחדרים. במידה ויש לכם צילומי מסך או שהייתם עדים לאחד מהפעמים בהם הציף וברח מחדרים, אשמח אם תעבירו אלי את המידע הזה על מנת שנוכל לטפל בו במישור אחר, שאינו הצ'אט. ניתן להעביר אלי צילומי מסך או חדר ותאריך מדוייק! - על מנת שאוכל לאתר אותו. אשמח לשיתוף פעולה פורה בנושא, ניתן לפנות אלי במסרים או במייל [email protected] המשך טוב יום, איל

BlogTV Police33

New member
אין שום בעיה !!!!!!!!!

אני גם מוכן לטפל בו במישור אחר שהוא בטוח לא הצא'ט רק תארגנו לי כתובת שלו ואני כבר ישלח לו את האנשים המתאימים והדבר הבא שהוא יציף יהיה את האסלה בבה"ח הקרוב לביתו !!! והכי חשוב שאחרי שאני יגמור איתו הכינוי שלו יהפוף מ- "מה נשמע " ל- "יהיה בסדר קצב כואב לי "!

BlogTV Police41

New member
תקרא לי אני אבוא לעזור

מאוד בעייתי הגולש הזה. מגיעים המון תלונות עליו מגולשים

syrus

New member
ברצוני להדגיש

שעם כל הצחוק שבדבר, אנחנו לא מתכוונים לפגוע בגולשים בכל אופן. הגולש הבעייתי פוגע לנו בצ'אט ולכן הטיפול בו לא יכול להתבצע בעזרת חסימות בלבד יום עצמאות שמח

syrus

New member
"מה נישמע" - עדכון

במידה ותשמעו שוב על בעיות של הגולש החל מתאריך 5/5/06 יש להעביר אלינו בדחיפות.

Queenati

New member
איל יעדכן אתכם בפרטים

המלאים - אבל בקצרה - איל (המהממם אם מותר לציין) שלח פנייה לאביוז והם שוחחו עימו והזהירו אותו לפני ניתוק מהספק. אז במידה ותיתקלו בעוד חומר עליו - נא להעביר אלינו.

למעלה