מה נישמה חברים? בואו נעסה שה"ז לחבוד השנה החדשהטוב?
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 1/1/07 #4 אני חוולה מאוד../images/Emo10.gif ואני כל השבוע לא הולכת לבצפר יש לי שפעת חמורה ו39 חום הלכתי לנוח להתראות 3>
אני חוולה מאוד../images/Emo10.gif ואני כל השבוע לא הולכת לבצפר יש לי שפעת חמורה ו39 חום הלכתי לנוח להתראות 3>
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 1/1/07 #10 אני חוזרת רק עוד שבוע לבצפר... בחיים לא הייתי במצב כזה התעלפתי מקודם ועכשיו אני בוערת מחום אז אני אדבר איתכם כשאוכל לפחות מישו מתעניין בי וחברה שלי באה לבקר אותי.. עולם של צבועים הבצפר שלי והחברה שלי והאנשים בעולם הזה באמת שנמאס לי ביי....שבוע טוב
אני חוזרת רק עוד שבוע לבצפר... בחיים לא הייתי במצב כזה התעלפתי מקודם ועכשיו אני בוערת מחום אז אני אדבר איתכם כשאוכל לפחות מישו מתעניין בי וחברה שלי באה לבקר אותי.. עולם של צבועים הבצפר שלי והחברה שלי והאנשים בעולם הזה באמת שנמאס לי ביי....שבוע טוב
ל ליר לאב תמיר New member 1/1/07 #8 שמעעעעעעעעעעעעוווווו בת דודה של חברה של סבתא של אמא של חברה של דודה של הבן של חבר של דוד שלי הוא בן דוד של סבתא של אמא של אחות של דודה של הניצב באלופה 2!!!!! אז אני יודעת מה יקרה !מואהאהאה
שמעעעעעעעעעעעעוווווו בת דודה של חברה של סבתא של אמא של חברה של דודה של הבן של חבר של דוד שלי הוא בן דוד של סבתא של אמא של אחות של דודה של הניצב באלופה 2!!!!! אז אני יודעת מה יקרה !מואהאהאה
ט טלי לשלטון New member 1/1/07 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז תספרי גם לנו:-\
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז תספרי גם לנו:-\
נ נ ו נ י י י י New member 2/1/07 #14 מגיבה בשביל חלי לא מאמינה שאני יורדת לרמה הזאת מגיבה לשה"ז בכוונת תחילה!!!1 טלי טב"ע פרקים 1-5 אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התגעגעתי!!!!!!!!!!!! ךצלעפצכלרצגכצרעק]םדגלצכרלםדגצךלצלםגעםדגכלךעחצדגלצעגכ
מגיבה בשביל חלי לא מאמינה שאני יורדת לרמה הזאת מגיבה לשה"ז בכוונת תחילה!!!1 טלי טב"ע פרקים 1-5 אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התגעגעתי!!!!!!!!!!!! ךצלעפצכלרצגכצרעק]םדגלצכרלםדגצךלצלםגעםדגכלךעחצדגלצעגכ