../images/Emo24.gif ../images/Emo4.gif ההסתגרות הזאת מזכירה לי
את התקופה בה אני הגעתי לפורום. כך זה היה, בדיוק!!! נכנסת ו... n a d a אין הודעות, אין חדשות. כל אחד מסתגר בתוך חייו/ה. נראה, שאצל כולם מתהווים עכיו דברים או שהסטטוס קוו קיים, שגרתי, משעמם אבל בטוח ולכן, אין הרבה מה לומר עליו
אצלי למשל, הדברים בהתהוות. יצאתי מתחושת השקיעה, ונרתמתי לסייע בהרמת החוגים שלי ובכלל, לסייע בהרמת המתנ"ס. אני מציעה הצעות, ו´מבשלת´ רעיונות ודוחפת כמה שמרגישה בטוח לדחוף חוץ מזה, יהונתן החל חוגים ושמח איתם מאוד. ביום שלישי היה בקרמיקה ו... התלהב בשישי החל את החוג לכדורגל ו... נדלק! ואתמול הוא היה בחוג לשעשועי כימיה אלא מה? - הם לא פירסמו גילאים ואני הופעתי עם יהונתן ועם עוד פצפון בכיתה א´ מתברר שזה מיועד לכיתות ג´-ו´, ויש בעיה של ביטוח לא התווכחתי איתה אתמול, כי זה חוג שלישי, כי יהונתן רק התחיל את השעור וכי חשוב היה לי לראות עד כמה יהונתן רוצה את החוג, במיוחד אם זה בלי החבר שלו... יהונתן נמשך מאוד ולניסויים עם חומרים,אז שעשועי מדע - שמיועד לגילו,ושעוסק באופטיקה, בפיזיקה ומעט בכימיה ללא אש - יעניין אותו פחות. נכון, יכולתי להפעיל עליו את קסמי ולשכנע אותו שהוא בעצם יהנה יותר ממשהו אחר. אבל למה לשקר לילד? למה למנוע ממנו משהו שהוא מאוד רוצה, או להוריד ממנו את ההתלהבות למה שמעניין אותו? - זו הרי בדיוק הסיבה שבגללה הוא בחינוך ביתי, כי זה מה שכל הזמן נעשה במערכת. במקום ללמד את הילדים את מה שהם רוצים, מלמדים אותם את מה ש´צריך´ על פי תכנית הלימודים. אז... שוב אני נקראת להשתמש ביצירתיות שלי ולהצליח להכניס את יהונתן למרות החוקים
חבל יהיה לי לפספס הזדמנות, רק בגלל עיתוי. ואיזה חוגים לוקחים הילדים שלכם? ואתם? אתם מרשים לעצמכם משהו? אני ´מתה´ לקחת קרמיקה, אבל... אין כסף!!!
ו... תתעוררו חבר´ה!!! הפורום נכנס לסטגנציה (קיבעון) אולי נארגן כאן מסיבה?
מסיבת תחפושות?
מסיבת הימורים?
שירה בציבור?
או סתם משתה?
יאללה, שסופה תפסיק לדאוג כל כך וכדי שהיא לא תהיה לבד מחכות לכם כאן כדי לחגוג