מה נהיה פה?

get well

New member
כבוד../images/Emo70.gif

קוקי אצלי בפורום...

ויקי123

New member
תגובה שלי

לא עניתי על השאלה כי ידעתי שזה לא יספק אותך... אבל העניין הוא שיש לי הפרדה ברורה בין חיי האמיתיים לבין השיטוטים שלי ברשת. למשל באיי סי קיו יש לי בקושי שני אנשים שאני לא מכירה מהחיים. ככה גם שאין לי שאיפה לפגוש מישהו במיוחד... שלא תבינו אותי לא נכון. אם יהיה מפגש פורום אחרי שהפורום יתגבש, אני אבוא בכיף כי יש פה אחלה אנשים אבל זו נראית לי האפשרות היחידה של פגישה בין שני העולמות. ד"א, אם שירלי רוצה לפגוש אותך ואתה רוצה לפגוש אותה, אתם גרים באותה עיר. אז תיפגשו!!!

SShirly

New member
אממ אממ אממממממממ

אני לא חולה... יש לי כאבי רגליים שמונעים ממני לתפקד בחלק מהמקרים. אבל אני יודעת שיהיה בסדר. עשיתי היום את הבדיקות (בעע... החדירו לי חומר רדיו אקטיבי לוריד) ואקבל תשובה ביום ראשון. והתמונה שלי
תודה על המחמאה

אורי-

New member
התשובה שלי :

ת'אמת , בפורום צלילה , דרכו הכרתי את תפוז , פגשתי המון אנשים במהלך צלילות ותיאמתי צלילות עם אנשים , והכרתי כמה חברים נפלאים. פורומי הדו"ג - כנ"ל. אנשים נפלאים , ויש גם מפגשים קבועים פחות או יותר. (גם בפורומים שלא בתפוז , בנושאי דגים , פגשתי המון נפשות פועלות...) את מי הייתי רוצה לפגוש , בכל זאת: את קוקי (נו טוב , כבר פגשתי , אבל לא מזיק |ליקוק| למנהלת
). פיסטוק הזעם - אדם מוזר שהפך עצמו לטרול , וברור שיש לו זיקה לפורומים בהם הוא מציק , הוא גם עושה את זה בצורה מעניינת. אותו אני רוצה לפגוש סתם כדי להבין מה מניע אותו. ניורון - סוג של טרול , שגם הוא שנון ומעניין. כמו ששמתם לב , אני רוצה לפגוש את אלו שכל המהות שלהם זו אלמונימיות. את החבר'ה השפויים אפשר לפגוש בלי בעיה. ואולי פעם אחת לעשות סוג של מפגשון של הפורום הזה... (אני כבר רואה איך זה יהיה
דיונים על כמה אין עבודה וקשה , על השירות הצבאי , ומדי פעם יגיעו ילדים לפני גיוס , ויציקו לנו כי אנחנו המשוחררים. לקינוח - נכין כולנו צמידי פז"מ ונחזור הבייתה מאושרים).

UrbanDK

New member
אני יודע שהוא אמיתי, אבל כנראה שיש

פה בעיות של הבעה עצמית אם הוא הצליח להבריח חצי פורום לפג"ז, לא?

אורי-

New member
לא . . . הוא כבר MORM

גם אותו פגשתי - בן אדם זהב. אף אחד גם לא חולק על זה , מה שלא אהבו בו זה דברים אחרים. הוא באמת באמת איש טוב. בהתחלה אולי חשבו שהוא טרול , כי הוא לא התקפל מכך שירדו עליו ועל דיעותיו. בסה"כ , לא ברחו בגללו. אומרים שהאווירה השתנתה - אבל זה טבעם של פורומים.

SShirly

New member
טוב אני צריכה לשאול אחת ולתמיד

WTH is TROL? מאיפה צצה המילה הזו? פספסתי!

SShirly

New member
צ'ודה../images/Emo13.gif

כל העולם מדבר על טרולים ועד עכשיו זה התקשר אצלי רק לטוב טוב הגמד

למעלה