חחח ../images/Emo13.gif
תמיד יש לך רעיונות להעלאת מצב הרוח. טוף, היית שמחה לפגוש את כולם. אבל אם אני צריכה לבחור שלושה ספציפים אז הייתי בוחרת בהדס כי ניהלתי את מירב השיחות בפורום הזה (ובתכנון קריירה), את שריונר, כי הוא נשמע כמו בחור שמח, עם ראש על הכתפיים ושנעים לשהות בחברתו וגם כדי ללחוץ לו את היד על כך שהרגיע אותי אז כשהיתה לי את הבעיה עם חברת האבטחה בה עבדתי. וגם - אותך. כי יש לנו שפה משותפת. כי אני יודעת מה אתה עובר, אומנם לא מאותה נקודת המבט, אבל בכל זאת. כי אתה בחור נחמד וכי אני אוהבת לקרוא הודעות שלך. עכשיו, בחרתי רק מהפורום הזה. כי זה מה שרלוונטי. בקשר לבדיקה, אני אתן קצת רקע: הייתי שחיינית בנבחרת הפועל ירושלים הרבה שנים והפסקתי כאשר עברנו דירה והמרחק והעומס בלימודים לא איפשרו לי להמשיך. הרגליים שלי נפגעו מכך. ההפסקה הפתאומית מספורט. ולכן עכשיו יש לי בעיה בעצמות. כל הבלאגן הזה הוביל לכך שלא פעם ולא פעמיים היו צריכים להוביל אותי באמבולנס לבית החולים ושם הייתי יום שלם בכסא גלגלים. אבל זה כלום לעומת הבשורה שסיפרו לי לפני שבועיים - "אם זה מה שאנחנו חושבים (פגיעה מסויימת בעצמות האגן והברכיים) הכאבים שיש לך היום הם כלום לעומת מה שיהיה לך. והדבר יגרום בעתיד לקשיים בהריון וסכנה גבוהה מאוד לך ולעובר בשעת הלידה". בקיצור, נראה מה יהיה.