מה נהיה ממני???

מה נהיה ממני???

שלום לכולן,
אני לא יודעת מהיכן להתחיל... אני מרגישה שאני מגיעה כבר לקצה... אנחנו מטופלים כבר חמש שנים ללא ילדים, עברנו הכל מהכל... ועכשיו אנחנו במסלול פונדקאות... בדרך איבדתי את התמימות, האופטימיות ולמעשה איבדתי הרבה דברים...
אני מרגישה לא נשאר ממני כלום מהעבר!!! איבדתי את שמחת החיים שלי, איבדתי את כל חברותיי, חבריי וידידיי, אני מרגישה שאני נשחקת ושנשחקת ועצוב לי ממש... מתחיל להתקרב הקיץ ואני מתחילה לפחד בתוכי, קשה לי בקיץ... קשה לי לראות את כולם יוצאים מהבתים שלהם, קשה לי לראות את כל הילדים בחוץ... קשה לי שהבית שלי ריק ושקט... בחורף זה פחות מורגש... ועוד מעט החגים ובאמת שאין לי כבר כוחות... שלא תבינו, אני מטופלת בעזרה מקצועית אבל אני מרגישה שאני מתקרבת לקצה...וזה ממש לא מתאים לי כי הייתי אדם שמח, אופטימי ומלא באנשים סביבי...
מאחלת לכל הגיבורות כאן לסיים כבר עם הסיוט הזה ולחבוק ילדים בריאים ושלמים במהרה, אמן!!!

spirt20

New member
מכירה את ההרגשה

נשואה כבר 3 + שנים ומיום ליום נהיה יותר ויותר קשה. תחזירי לעצמך את מי שהיית , תחיי יחד עם הטיפולים ועל תיתני שהם יהיו כל חייך. ילד זה מדהים להיות אימא זה חלום אבל לא רק בשביל זה באנו לעולם.. באנו לכאן כדי להינות מהחיים, לחיות עם הקושי ולחייך גם כשעצוב.. באנו להשכיל ולעשות מעשים טובים בעולם הזה. באנו להגשים חלומות ואני בטוחה שאימהות לא היה החלום היחידי שלך .. תיתני לעצמך את האפשרות להיות מאושרת עם בעלך, לבלות ולקיים חיי חברה .. לטייל ולצבור הישגים .. ללמוד ולפתח קריירה. מותר לבכות מידי פעם וליפול מעל נכשל אבל אסור לך להפסיק לחיות .. וזה נראה כאילו חמש שנים את לא חיה.. 5 שנים שלא יחזרו אל תיתני לעצמך לבזבז לך את החיים .. זה גם מה שהילד הפוטנציאלי שלך לא היה רוצה .. תהיי מאושרת כדי שזה יגיע ( בקרוב אמן) הוא / היא יגיעו לבית מאושר עם שמחת חיים.. אחרת בשביל מה נלחמנו כל כך הרבה???

אושר365

New member
מסכימה עם כל מילה.

אני לאחרונה החלטתי לנצל את העובדה שאנחנו ללא ילדים כדי לעשות את כל הדברים הכיפיים שעם ילדים לא היינו עושים. זה לא מעלים את הכאב אבל לפחות אנחנו חיים. אסור לתת לטיפולים לתפוס את כל עולמנו. פשוט אסור.

motek2200

New member
כתבה לך מהמם!

תצאי, תהני, תשדרגי את החיים בתחומים אחרים, פשוט תחיי!
כי ככה זה באמת לא לחיות וחבל, אלה שנים יפות שלא יחזרו :)

ענבל ח1

New member
צודקת ב- 100 אחוז
גישה מהממת!

spirt20

New member
מכירה את ההרגשה

נשואה כבר 3 + שנים ומיום ליום נהיה יותר ויותר קשה. תחזירי לעצמך את מי שהיית , תחיי יחד עם הטיפולים ועל תיתני שהם יהיו כל חייך. ילד זה מדהים להיות אימא זה חלום אבל לא רק בשביל זה באנו לעולם.. באנו לכאן כדי להינות מהחיים, לחיות עם הקושי ולחייך גם כשעצוב.. באנו להשכיל ולעשות מעשים טובים בעולם הזה. באנו להגשים חלומות ואני בטוחה שאימהות לא היה החלום היחידי שלך .. תיתני לעצמך את האפשרות להיות מאושרת עם בעלך, לבלות ולקיים חיי חברה .. לטייל ולצבור הישגים .. ללמוד ולפתח קריירה. מותר לבכות מידי פעם וליפול מעל נכשל אבל אסור לך להפסיק לחיות .. וזה נראה כאילו חמש שנים את לא חיה.. 5 שנים שלא יחזרו אל תיתני לעצמך לבזבז לך את החיים .. זה גם מה שהילד הפוטנציאלי שלך לא היה רוצה .. תהיי מאושרת כדי שזה יגיע ( בקרוב אמן) הוא / היא יגיעו לבית מאושר עם שמחת חיים.. אחרת בשביל מה נלחמנו כל כך הרבה???

שולחת לך חיבוק ענקי

מאחלת לך שבקרוב תחבקי ילד

אין ספק שהתהליך הזה בדרך אל הילד כולל אובדן התמימות מביא אותנו לאבד חלק מאיתנו מרוב שאנחנו כל כך עמוק בתוך זה.

מבינה ומזדהה

נשואה 6 שנים ללא ילדים, נמצאת בטיפולים כבר מספר שנים.
מרגישה לפעמים שאני חיה על ״אוטומט״- קמה בבוקר, הולכת לעבודה, חוזרת הביתה.
תקופה קשה ורעה שלא עוברת ולא ידוע מתי אם בכלל תעבור.
ועוד לחשוב על כל החגים שלפנינו והבריתות.. אין לי כוח.
נותר לנו רק להמשיך לנסות ולקוות להפתעות טובות ומשמחות..

תגובה לבנות המדהימות

אני מודה לכל אחת ואחת מכן... כמה טוב שיש למי לשפוך את שעל ליבינו ולזכות לתגובות חמות ומעודדות... מאחלת שעד סוף השנה הפורום הזה ייסגר ולא נזדקק לו, אמן!!!

חיבוקים ונשיקות לכולן

למעלה