מה נהיה מה?

שום מסדר ושום בטיח...

הוא רס"ר רק מבחינה וואקלית...חחחחחחחחחחחח נראה לך שמישו מקשיב לו... כולם אצלי קיבלו בתורשה את השמיעה הסלקטיבית...

את יודעת ש...

יש לנו זוג חברים... לא נורמליים קצת... כששניהם נוסעים יחד ברכב אפשר להיווכח בתופעת התופעות... את קולטת גבר מדבר....(לדעתי מנחית הוראות חחחחחחחח) וכשאת מסתכלת לכיוון האשה... את קולטת שהיא מתנועעת לקצב מוזיקה כלשהיא... מסתבר! היא מצאה פתרון הולם למצוקת הנסיעה (חחחחחחחחחחח). הוא מדבר ... מלחיץ עם כל ההוראות שלו והיא? היא מהנהנת כן .. כן... כאילו שומעת אבל! שומעת בדיסקמן... וכך.. שניהם תמיד יוצאים מהרכב... מחוייכים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה רעיון... אבל אין סיכוי שהוא יתן לי לנהוג ברכב שהוא נמצא בו....הדפקט הזה... ובינינו עדיף שלא... הוא חושב שהוא בוחן... "תלחצי על הקלץ" הוא צורח... "אבל זה אוטו אוטומטי" אני צועקת... פלא שהתחרשתי....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"תלחצי על הקלץ" הוא צורח... "אבל זה אוטו אוטומטי" אני צועקת... פלא שהתחרשתי.... אין... את הורסת אותי.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

jud1001

New member
לוקחת ...אין עליך יא...../images/Emo41.gif

קרועה אחת.... אגב שאלה.. יא זה עם הה בסוף או עם אלף?

אלמרה

New member
התרגום של המילה לעברית...

על פי מורי הדגול לערבית הוא "הוי" כן!!! והשימוש במשפטים כמו למשל: "הוי שכני הטוב..." או "הוי אשתי היקרה, מה הכנת לי לארוחת הערב היום..."

אלמרה

New member
לא לא לא אימרי בערבית:

עסה עלא ז'נאבק... שזה בתרגום חופשי "מקל על ירכיך" כלומר זובי נא באוזן...

למדתי ערפית איזה שנה אחת...

כיתה ט' אני חושפת...המורה אמר שאני מדברת על ה-בניםםםםם... אבל כותבת מאוד יבה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלמרה

New member
זהו שגם אני למדתי בתיכון רק שנה אחת

אך הערבית לא נשכחת ממני בכלל ואני אפילו קורא וכותב... האד'ה דארי. האד'ה באריד נתניה.... וכד'...

לוקחת....

איך.. תסבירי לי איך הוא מגיע בסוף הבלאגן... אבל! לאמצע השרשור... פעם אחת ולתמיד שמישהו יסביר לי מה הוא עושה (חחחחחחחחחחחחחח)

למעלה