מה נהיה יא שבאב? רכבתם היום? תמונות? משהו?
M medwow New member 25/6/04 #2 רכבנו גם רכבנו. היה ../images/Emo59.gif אמנם חבורה מצומצמת אבל היה אדיר. לא יכולתי לרדת מהמסלול. בדרך חזרה לא יכולתי לשבת על הכיסא מרוב כאבים, וגם בקושי הצלחתי ללחוץ על הקלאץ'.
רכבנו גם רכבנו. היה ../images/Emo59.gif אמנם חבורה מצומצמת אבל היה אדיר. לא יכולתי לרדת מהמסלול. בדרך חזרה לא יכולתי לשבת על הכיסא מרוב כאבים, וגם בקושי הצלחתי ללחוץ על הקלאץ'.
ה הרושמת New member 25/6/04 #4 איזה גאאאאאאאאאאאאזים אני לא יודעת לגבי האחרים אבל אני הגעתי לישורת ברביעי על 80-90 קמ"ש ולפני הפניה נתתי בלימה כמו שבחיים שלי לא בלמתי לפני פניה. גן שעשועים אמיתי אמן ויגמר להם תקציב הבניה!
איזה גאאאאאאאאאאאאזים אני לא יודעת לגבי האחרים אבל אני הגעתי לישורת ברביעי על 80-90 קמ"ש ולפני הפניה נתתי בלימה כמו שבחיים שלי לא בלמתי לפני פניה. גן שעשועים אמיתי אמן ויגמר להם תקציב הבניה!
4 45degrees New member 26/6/04 #5 איך אומרים - נתן גז עד שרואה את אלוהים... ואז עוד קצת, ורק אז מתחיל לבלום? אני מקנא ומתבעס
ה הרושמת New member 26/6/04 #8 אצלך אולי, אצלי בספידומטר כשהצלחתי לראות, היה 80-90קמ"ש. עדיין רכבתי יותר מהר היום על מסלול מאשר שאי פעם רכבתי על מסלול שעשינו
אצלך אולי, אצלי בספידומטר כשהצלחתי לראות, היה 80-90קמ"ש. עדיין רכבתי יותר מהר היום על מסלול מאשר שאי פעם רכבתי על מסלול שעשינו
א אורי- New member 26/6/04 #14 ת'אמת , חשבנו לבוא. אבל לא היה ברור איפה זה (וכמובן שכולם דאגו לעשות לנו פרצוף כששאלנו אם זה יהיה ב****) , ולא ענית כשממפיס התקשר אליך , אז פחות תמונות לאוסף . . . אולי בפעם אחרת
ת'אמת , חשבנו לבוא. אבל לא היה ברור איפה זה (וכמובן שכולם דאגו לעשות לנו פרצוף כששאלנו אם זה יהיה ב****) , ולא ענית כשממפיס התקשר אליך , אז פחות תמונות לאוסף . . . אולי בפעם אחרת