מה נהיה ומה נסגר

SaarN1

New member
מה נהיה ומה נסגר

הכרתי מישהי, היה נחמד והכל, חשבתי שנצא לאנשהו ואחרי שיחת טלפון והתכתבויות - די ירד לי
למה ירד? כי היא עשתה חיים קשים ופחות התחברתי לאופי שלה, עכשיו, בלי להיות יותר מדי ישיר, התחלתי כזה לנפנף בעדינות ולהגיד לה דברים שהיא לא הכי הייתה רוצה לשמוע (לפי מה שחשבתי) מגבר
מה יוצא מהסיפור הזה? מהתעניינות בינונית שלה, היא לא מפסיקה לשלוח הודעות, רק רוצה להיפגש ולא מפסיקה לתאר דברים שכל גבר היה רוצה לשמוע
בחיי שנכנעתי
כל הקטע הזה בין גברים ונשים, זה כזה.. משחק
אין יותר מדי תובנות למה שהולך כאן, זו פריקה של סתם

שלום

אדם צריך לעשות בקשרים מה שהוא מרגיש לפי מידת חיבתו ואהבתו לאדם אתו. אם היא חשובה לך, כדאי שתשקיע בה. היה תמיד טוב, נעים ונחמד. זה חשוב.

אז אם אתה מבין שזה משחק...

וביחוד מבחורה שמשחקת אותה סתומה, מה אתה בכלל ממשיך?
כי זה לא באמת משחק אם רוצים משהו יפה שייצא מזה.
בחורה שצריכה לשכנע אותך?! מסכנה.

SaarN1

New member
אויש..

מי אמר שאני ממשיך?
מי אמר שאני רוצה שמשהו ייצא מזה?
אחלה הסקת מסקנות גברת..

SaarN1

New member
קודם כל

תפסיקי עם הסימן שאלה והסימן קריאה כי את נראית היסטרית.
דבר שני, "נכנעתי" מלנסות להבין את הראש שלה, זה שאת לוקחת את זה למקומות האלה זו בעיה שלך, רק בריאות.

האמת שזה באמת נשמע כאילו נכנעת לה

אחרי ההטרדות שלה.
אייעץ לך מה שאני מייעצת לידידיי מתוקף היותי פסיכולוגית קבוצתית כנראה... או שתהיה מגעיל ותתעלם ממנה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן בלי לא נעים נענה לה הפעם וכל זה... אם מרביצים למישהו מלא פעמים והוא לא מחזיר לך בסוף זה נהיה משעמם ומפסיקים עם זה. אותו דבר פה.
אם אתה רוצה להיות יותר נחמד תיפגש איתה ותגיד לה שמעי, זה לא יקרה בנינו, אני לא רואה את זה מגיע ואם זה לא הגיע עד עכשיו זה גם לא יגיע בעתיד הרחוק. ואחרי זה תתעלם ממנה

היי סער.

קודם כל, אם אתה כותב פוסט, יהיו לרוב תגובות..
אם הפוסט לא ברור אלא מעורפל, אז כל אחד יסיק מה שהוא חושב וזה גם מה שיכתבו, כך שכדאי לפעמים להבין שלא, אנחנו לא מכירים אותך
אישית ולכן מבינים דברים איך שהם נראים "על הנייר".

דבר שני, היא נשמעת מישהי די תלותית, ומובן שאת לא מעוניין, אני מניחה שיש כאל שפשוט לא מבינות רמזים חח אז תאמר לה - אנחנו לא מתאימים, בהצלחה בהמשך.
וסגור עניין

למעלה