מה נהיה היום?

באמת למה???

ממש לא בסדר העניין הזה.... סוף סוף כשרב הסופש"ע... הייתי בהרכב מלא של אני,אנוכי ועצמי...לבדי לבדי... אז לא היה כאן ממש אקשן... אוףףףףףףףףףף משום מה הדבקת אותי באפצ'יקים

איזה הרכב מלא....

אני החלטתי סופית ..... דיל עם ההורים שלי (חחחחחחחחחחח) להשאיר את הילדים שלי קבוע שם... לבוא פעם בשבוע לבקר (חחחחחחחחחח) בנות בואו לפה.... איזה יום היה לי..... שינה... שינה... אוכל... שינה.... התנפחתי מרוב שינה (חחחחחחחחחחח) מה... פעם ב... מותר גם לי סטלבט לא?????????? תפסיקו לקלל בנות ...(שומעת אתכן עד לכאן חחחחחחחחחח) תלמדו לפרגן..

תובנות השבת...

יצא לי ככה לחשוב... תוך כדי שינה (חחחחחחחח) כל ארוע משפחתי... החמודות של המשפחה... יאללה פסיפלורה.. עוד אחד... שניים לא מספיק...(הגדול 13.5, הקטנה 10) ... החברות שלי מטריפות אותי.... כולן עם השלישי.... ואני? אני רואה את האור בקצה המנהרה... אני עדיין צעירה...יש לי יותר חופש... הם יותר עצמאיים בשטח... המריבות שלהם ילכו ויפחתו... (באלוהים שאני מקווה חחחחחחחח) אז למה???? למה בעלי יושב לי על הנשמה עם זה?! טוב, אחרי התובנה באה ההחלטה! נסגרה הבאסטה! תזכרו... אני את שלי אמרתי!

אהבתי...

קודם כל את ההחלטות.. הלוואי עלי שבת שקטה.. אבל אם אפשר שייקחו את הבעל.. עם עילדים אני כבר אסתדר...
ולגבי סגירת הבאסטה.. כל הכבוד על ההחלטה.. אני חושבת שאם מגיעים להרגשה שזה מספיק ורוצים קצת את עצמינו חזרה אז באמת צריך להגיע להחלטה של סגירת הבאסטה.. למרות ש.. רק להסתכל על הנסיכה שלי וכבר בא לי עוד אחד/ת...

קודם כל מפרגנות בשמחה../images/Emo24.gif

אני בכל מקרה...
בקשר לבאסטה....קרעת אותי לגמריי....אני הגבתי לאחתוש לפני שראיתי מה כתבת.... כנראה שכולנו קוראים לזה אותו הדבר...חחחחחחחחחחחחח

יששששש אלמרון....

ישששששש... מזל שאתה לא סוגר כי... כי ... דחוף קלמנטינות צריכה ו... נגמר! אין, הפורום הזה.... אוהב'תותו...

שלום ...להט../images/Emo13.gif

איזה באסה שהשבת עברה חלפה ו...מחר...עבודה. לחיי השבוע הקרוב,שיהיה רק טוב. שבוע טוב!

למעלה