מה נהיההה?

מה נהיההה?

אבל עם מנהלת שהיא גם מנהלת פורום ספרות.. אין מצב שהפורום יהיה כמו פעם.. בקרוב מאוד הוא יהיה כמו פורום לסביות... מנהלת אני לא באה להגיד משו רע... פשוט הפורום לא יהיה כמו פעם!! איפה פורום שכונה?? ז"ל...

ועוד משהו...[חשוב מאודדדדדד]

הרי מה הקטע.. עד היום היו 2 פורומים של לסביות (לסביות, נשים בלבד) זה התחלק לשתיי סוגים לפי סוג האנשים.. שמה הספרותיות ואצלינו השכונה, אז בשביל מה לנו עוד פורום ספרות?!.. הרי ההודעות היחידות שיש בפורום הם "היי יש לי שאלה האם זה כואב לעשות שעווה ברגליים? מה עדיף שעווה של ויט או שעווה רגילה?" "שלישי בלנסקי מסיבת נשים" או במקרה הטוב שגם הוא לא טוב.. שמישי מהפורום כותבת מה קרה לפורום תעירו אותו אז מישי מגיבה לה כן תעירו את הפורום. ולא קורה כלום?! אז בשביל מה?! הייתי קרובה להיות מנהלת של הפורום וחבל שלא עשיתי את זה... תהנו לכם מפורום ספרות..חחחח -אל תמחקי תהודעה הזאת כי עוד יגיבו לי עליה-

מורן א

New member
ראשית

אם את רוצה את ניהולו של הפורום ולהשיב אותו למה שהיה, את מוזמנת לפנות בצינורות המקובלים (או דרכי, אני אפנה אותך לאן שצריך) ואני אפנה את מקומי, לך ולכל מי רוצה את הפורום כפי שהיה. זאת כמובן לא חוכמה גדולה, להתעורר שיש כבר מישהו אחר, היכן היית בארבעת החודשים האחרונים שכלום לא קרה פה? ושנית, אף אחד לא אמר שזה הולך להיות פורום ספרות, ומה שכן, זה לא הולך להיות פורום "שכונה" כל עוד אני פה ולמי שלא מתאים, יכול לא להישאר, אני לא נעלבת. נכון שעדיין לא ברור לי מה זה כן הולך להיות, וכמובן שזה תלוי בהיענות של האנשים שהיו פה והיענות של חדשות שמקווה שיהיו פה. הפורום עמד לפני סגירה וזה הניסיון האחרון שלי לנסות ולהפוך אותו למשהו אחר, כי במתכונת שהיה הוא לא שרד.

למה לריב?

אופי האנשים קובע את אופי הפורום, ואם מורן מכניסה צד תרבותי והבוצון מכניסה פן אחר, של צחוקים וכאלו, אז סבבה, היחוד של האנשים הוא מה שהופך חברה ופורומים לדבר היפה שהם... בכל אופן, אל תריבו, תנו לזמן לקבוע את האופי של הפורום, והכי חשוב, אל תפסלו אחת את השנייה- תנו צ'אנס!! יאללה סולחה!
שבוע טוב!

מורן א

New member
כי

הודעות בעלות נושא/תוכן פוגע/מעליב לא ישארו בפרום (שוב, בניגוד למה שהיה מקובל בעבר).

איי באביייי

שבע אתה פה?חחחחח מה דעתך אני ואתה נפתח פורום לסביות מהשכונע? חחחחחחחחחחחח חובה לברר את הנושא!

אני אומר בואי נלך על זה!!

סטלנית רצתה פעם להעביר אלי את הנהלת הפורום חבל לא עשיתי את זה :(.. פורום חדש בתפוז: "לסביות שכונה"

למעלה