מה נ´יגיד לכם?

nutmeg

New member
מה נ´יגיד לכם?

היו לי שבועיים זוועה. ביום ראשון לפני שבועיים נחתה בביתינו הקט בת של חברים טובים שלי מארה"ב. הגברת בת 19, אחרי שנה שלמה באוניברסיטה בה היתה עצמאית, הגיעה עם טיול מאורגן ל- 10 ימים בארץ שאחריהם היה לה זמן לעצמה. את ה"זמן לעצמה" עשתה אצלנו וגיליתי ילדה די מגעילה. לא בהתנהגות חלילה - דפקא זה היה בסדר, אבל - נו, איך להגיד בעדינות, ענייני ההגיינה היו ממנה והלאה. היא התרחצה אולי פעם בשלושה ימים, לא ציחצחה שיניים, השאירה שערות באמבטיה בכל מיני מקומות... איכס!!! לצערי, או לשמחתי, לא יכולתי להיות עמה במשך היום כי אני עובדת, וכך גם יתר בני המשפחה. התכנית המקורית היתה שהיא מתחילה להכיר את הסביבה בכוחות עצמה, נוסעת באוטובוסים ומתניידת לאן שבא לה לבד. בפועל למרבה הצער גילינו שמדובר בנערה חסרת כל חוש כוון באופן יוצא דופן. אי אפשר היה להסביר לה איך ומה, תמיד היתה הולכת לאיבוד, כך שעם כל הרצון הטוב היא הרגישה חסרת ביטחון לצאת את הבית. וכך יצא שרוב השבוע היתה בבית, אחה"צ היתי יוצאת עמה, בערב ביתי היתה מגיעה מהצבא ומקשקשת איתה קצת... ובסופי שבוע, תודה לאל יש לביתי חברים שלקחו את עצמם ונסעו לאילת. היום בשש בבוקר ביתי ואנוכי הסענו אותה לשדה התעופה לוודא שהיא מוצאת את השער הנכון וכו´. חזרנו הביתה והתחלנו לקרצף, לפתוח את החלונות ולאוורר, להחליף סדינים, לזרוק מגבות לכביסה אפילו שלא היינו בטוחים שהן מלוכלכות... כי מעבר לג´יפה בפועל היתה לנו ג´יפה בנשמה. תודה לאל זה נגמר. אין לי מושג איך אנשים חיים ככה - תהרגו אותי. ושלא תחשבו שאני איזו חולת ניקיון - בכלל לא! מי שחי עם כלב ומשלם לעוזרת פעם בשבועיים לא מתקרב בכלל לקטגוריה... אני גם לא מצפה שאורחים ינקו לי את הבית, ממש לא. אבל אני כן מצפה לא לעמוד במצב שאני צריכה לנקות אחר הזבלה שלהם! איייייייכס!! היה מזעזע!

zimes

New member
ווי ווי ווי

ואיך מישה אמר - ואפילו ראש גדול לא היית בשבועיים אלה... איך הבית עכשיו? > צימעס תוהה למה נטמג לא סיפרה לאורחת מה מקובל בבית, לרווחת השאר <

nutmeg

New member
הבית מאוורר

ונקי, טונה כביסה על החבל ובמייבש. היותנו עדים להרגלי הניקיון של מישהו אחר היתה חויה מפוקפקת. לא משנה - העיקר שהיא באמריקה עכשיו. ובקשר ללהגיד לה - הייתי עושה זאת אם היתה נשארת לפרק זמן ארוך - בכל מקרה ידענו שתיכף נגמר והיא הולכת. כבר דיברנו על זה שזה אחד מהדברים הכי לא נעימים לעשות. להגיד למישהו: "שמע, אתה מסריח לך להתרחץ" או "שמתי לב שאתה לא מצחצח שיניים, אולי בכל זאת תנסה?" יותר קל היה לנקות את הבית ולכבס - בחיי!

shellyland

New member
הכי הרשימה אותי בהודעה שלך השורה:

היותנו עדים להרגלי הניקיון של מישהו אחר היתה חויה מפוקפקת. אני חושבת שזה תמיד נכון, ולא משנה אם אנחנו היסטרים לנקיון או לא. תמיד יש כאלה שהם יותר ג´יפה מאיתנו וכאלה שאנחנו יותר ג´יפה מהם. זה כמו שכל מי שעוקף אותי בכביש הוא מטורף וכל מי שאני עוקפת אותו זוחל.

למעלה