מה מתככננים לפסח????

dancer14

New member
מה מתככננים לפסח????

לי ב13 באפריל יש לי את תחרות קרן שרת וב17-20 לאפריל יש את הקורס עם מניון ו21 לאפריל יש את התחרות לקבלת המלגות וב29 יש לי את הבחינה של האקדמיה המלכותית חוץ מזה אני מתכנן ללכת עם חברים לראות סרט לים ומה שיצא אני מרוצה....

לי יש פסח עמוססס

יש חזרות ליום העצמאות, טיול לאילת של שלושה ימים (ואין לי אף חזרה באותם ימים, אני לא אפסיד כלום
), והרשמה לתיכון ודברים כאלה...

ליזיגי

New member
מקנאה בךךך ../images/Emo4.gif

מזה בא לי לצאת לים אל ים שוב.. זה הטיול הכי בסט שהיה לי עד עכשיו
מקווה שגם ככה יהיה באתגר.. קיצר, לי מתוכנן טיול אתגר, טיול שבטי, בטח חזרות למכביה ולמשלחת
וחוצמזה, יש לי שבוע פנוי..

prophecy girl

New member
המון..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

ת'אמת הפסח שלי מתחיל משבוע הבא.. שישי-שבת טיול ג'יבנוק ראשון-שני טיול שנתי שישי קבלת גיליונות הערכה ראשון הרשמה לתיכון ראשון-שני-שלישי חזרות ליום השואה ולסוף שנה שלישי עד שבת ס"יס אז קצת חופש תודה לאל ואז את הקורס בבת דור...

TheBlackFairy

New member
תזכירו לי מה זה חופש../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

ביום שישי בעוד שבועיים לפנות בוקר אני עולה על ה
עם המשלחת של התנועה לפולין (לא מזמן חזרתי מההכנה לקראת המסע), אז שבוע מהחופש אני לא אהיה בארץ, וחוץ מזה בטח יהיו ימים מרוכזים, נסיעות לתל אביב, בילויים עם חברות ומשפחה, אני אמורה לארגן טיול של השכבה שלי בתנועה אז גם אני אהיה בטיול הזה, אם יהיה לי כוח, אני אעבוד קצת ואולי, אבל אולי גדול אני גם אגש לטסט
. כל התוכנית הזאת בסך הכל יכולה להשתנות עוד
.

אוהו. קודם כל וקבלו אותה בכבוד../images/Emo8.gifיש

את הבחינה הגדולה
בRAD אופקורס
ב-19
ב-27-29 יש סדנה בבת דור או טיול ג'יפים עם ה"חבורת ג'יפים" שאנחנו מטיילים איתם (שזה כולל המון בנים חתיכים
וגם חלק מהחברים שהם כמו חלק מהמשפוחה..אבל ממש
..אני צריכה לבחור בין הטיול לסדנה..
) הופעה של פלורי שאני אלך אליה
חזרות ליום העצמאות
לסיים את העבודת שורשים
המעצבנת ביותר.. ולא יודעת בטח עוד כמה דברים ששכחתי

למעלה