מה משמעות ההודעה ?

מצב
הנושא נעול.

wind1

New member
מה משמעות ההודעה ?

מה משמעות ההודעה ?
"כמות נמוכה מהמינימום לרציף " אני מנסה למכור ני"ע ונתקלת בהודעה הזו

yossi alef

New member
את מחזיקה כמות נמוכה מהמינימום למסחר

מה משמעות ההודעה ?
את יכולה לתת הוראת מכירה לסגירה היום או לחילופין לתת הוראה לפני תחילת המסחר בבוקר.

y360a

New member
זה עוד ברור

את יכולה לתת הוראת מכירה לסגירה היום או לחילופין לתת הוראה לפני תחילת המסחר בבוקר.
זה עוד ברור
במערכת של בנק הפועלים ההודעה המתקבלת במקרה כזה היא "לא שדר" בתחילת דרכי לא הבנתי מה הם רוצים מחיי

wind1

New member
אז שלחתי הודעה עד למחר

אז שלחתי הודעה עד למחר
כתוב - סוג לימיט חסום אז איך מוכרים את זה ?

שיר ורד

New member
כמו שאמרו לך

אז שלחתי הודעה עד למחר
כמו שאמרו לך
או לתת פקודה לפני פתיחת המסחר או פקודה לסיום המסחר (LMC). אם את משתמשת באורדרנט ונותנת פקודה לסיום המסחר לפני שהגיע זמן סיום המסחר , יש להכנס לפקודות מתמשכות ולבחור שם LMC

yossi alef

New member
יש כמה סוגי הוראות

אז שלחתי הודעה עד למחר
יש כמה סוגי הוראות
LMC - רק הוראה כזאת ניתן לתת בשלב הסגירה, כל הוראה אחרת נדחית בשלב הזה. LMO - הוראה לפתיחה בלבד LMT- הוראה רגילה בשלב המסחר מחר לפני תחילת המסחר תתני הוראה רגילה לכל היום.

gkeidar

New member
כנסי

מה משמעות ההודעה ?
כנסי
בהתחשב בנוסח ההודעה שציינת שאת מקבלת, אני משער שאת סוחרת דרך אתר המסחר של בנק לאומי. היה וזה נכון, את צריכה לעשות כדלקמן: בחלון/טופס הזנת הנתונים- לחצי על החץ שמופנה מטה משמאל למילה 'היום' (בתחתית צידו הימני של החלון/טופס) ובחרי/לחצי על 'יום המסחר הבא'. לחצי 'המשך' (כרגיל) ושלחי את ההוראה שלך. כפי שכנראה כבר הבנת, כמות היחידות שניתן לסחור בהן בשעות הרצף (השעות שמתנהל בהן מסחר רציף), מוגבלת למינימום מסוים שפחות ממנו לא תתקבל/תאושר הוראה לקנות ואו למכור כמוות נמוכה מהנ''ל. בהצלחה לך

מצב
הנושא נעול.
למעלה