מה משותף...? אז...מה משותף בין גילת הלל, אורן שטרית ורוני דואני? מצאו את כל הדברין המשותפים בנהם.
S shay08 New member 2/7/07 #1 מה משותף...?../images/Emo98.gif אז...מה משותף בין גילת הלל, אורן שטרית ורוני דואני? מצאו את כל הדברין המשותפים בנהם.
מה משותף...?../images/Emo98.gif אז...מה משותף בין גילת הלל, אורן שטרית ורוני דואני? מצאו את כל הדברין המשותפים בנהם.
Y YugiBoy New member 2/7/07 #6 חחח אני יודע שזה לא באמת, ורק טכנית זה נכון (= אני לא מכיר לעומק את השירים שלהן ככה שזה מה שהיה לי להציע X:
חחח אני יודע שזה לא באמת, ורק טכנית זה נכון (= אני לא מכיר לעומק את השירים שלהן ככה שזה מה שהיה לי להציע X:
S shay08 New member 2/7/07 #8 תבררי ותדעי..../images/Emo13.gif- אם אני אגיד לך את תדעי...חפשי בגוגל ותמצאי אולי את המשותף ..
T ThE SuPeRsTaR GiRl New member 2/7/07 #10 אם אני לא טועה אורן מפיק לגילת את האלבום והוא הפיק גת את האלבום של רוני.. אני חושבת.
S shay08 New member 2/7/07 #13 ../images/Emo26.gif לרוני הוא לא מפיק את האלבום...הוא הפיק לה רק שיר אחד.. לגילת הוא כן הפיק את האלבום..
../images/Emo26.gif לרוני הוא לא מפיק את האלבום...הוא הפיק לה רק שיר אחד.. לגילת הוא כן הפיק את האלבום..