מה מצב המדוזות?

cyb3rmaniak

New member
יאללה. כל יום שימו פה איזה עדכון...

בבקשה, אם מישהו הולך לים- כתבו איפה הייתם וכמה ממזרות שקופות היו במים... אני לא יכול לגרור אף אחד לים כי כולם מפחדים ממדוזות! הבדידות!!!!!!!! ;)

אודלינה

New member
מה יהיה?

כל יום מישהו יישאל מה מצב המדוזות? המדוזות יישאר פה עד אוגוסט ככה אמרו בחדשות, אם הן כל כך מפריעות לכם שימו לייקרה וטייץ (והבנים יכולים לשים שורט מעל אם לא נעים להם....) ונגמר הסיפור מה הפכתם אתן למפלצות! ועוד אני קיבלתי צלקות מהם ואני ממשיכה להכנס.

cyb3rmaniak

New member
אני פשוט נכנס עם מכנס ארוך ולייקרה

וממתי מאמינים לחדשות?... אני מוכן להתערב שהן יעזבו מוקדם יותר. השאלה זה מתי!

תשעה באב

כבר שאלו את זה כמה פעמים פה אפילו קצת יותר מוקדם כי הן נכנסו יותר מוקדם משנים קודמות

Black Soul Om

New member
מה את חשה בעל הבית של הפורום הזה?!

תפסיקי להגיב על כל מה שקורה פה נאג'... בואי נסכם משו... אני לא מגיב לך ואת לא מגיבה לי... תפסי מרחק כי נמאס לי לשחק בילדותיות הזאת איתך

אודלינה

New member
וואוו אתה לוקח דברים יותר מדיי קשה,

אני כולה הגבתי שזה מעצבן שכל הודעה שניה זה על המדוזות, ושיש פתרון אחד וזהו לא צריך להציף כי זה נהיה מוגזם! זה כולה מ ד ו ז ו ת! זה דבר כל כך ילדותי? גם אם זה היה מישהו אחר הייתי מגיבה לו אותו דבר. כל הכבוד, הצלחת לפתוח עוד ריב.

cyb3rmaniak

New member
סבבי. מסכים שזה יכול להציק

אם הייתה איזה תחזית מדוייקת, אף אחד לא היה שואל. ולהגיד 9 באב זה כמו לנבא עתידות. המדוזות הגיעו מוקדם השנה, ולאף אחד אין מושג אם הם יעלמו מוקדם השנה. מה עם בעוד שבוע כבר לא תהיה מדוזה אחת במים?... מה אם יש איזה חוף שכבר אין בו מדוזות כבר שבוע?... אנשים בפורום יוצאים לגלוש בכל הארץ על בסיס יומי, אז זה הגיוני לשאול כל כמה ימים מה קורה עם המדוזות. אני חושב שזה דווקא לגיטימי לשמור איזה שרשור של עדכונים. לא להציף את הפורום, אבל פעם בשבוע שאלה אחת וכמה תשובות זה מקובל לגמרי.

אודלינה

New member
אז מה שאני אומרת זה 2 דברים

1) זה כולה מדוזות 2) אם הן מפריעות לכם, שימו טייץ וחולצת לייקרה.

DaRזה אני

New member
אויי צלקת אחת

מסכנונה מתוקונת, כנסי למיטה וכולנו נכין לך שוקו חם ונדחוף לך לדיוידי עוד כמה סרטי גלישה.

zion18

New member
סעמק..

הייתי היום בחוף הגולשים בראשון ודרכתי בחלק התחתון של המדוזה...לא נעים. אגב היה כיף לגלוש פעם ראשונה אבל יהיה יותר כיף בלי מדוזות !

amitBMX

New member
שבוע שלם הייתי בתל אביב,

כל יום גלשתי לפחות שלוש שעות. אין מדוזות! במקרה היום דרכתי על אחת, אבל חפיף. צאו לגלוש, יש סבבה של גלים יחסית לבצורת שהייתה.

aniki man

New member
בחיפה יש מלא מדוזות האנשים

הקקה האלה מחבים אותם בחול ואז אתה עובר אתה לא רואה אותה ואז אתה דורך עליה

23alon

New member
בתל אביב אין מדוזות?!?!?

בדיחה טובה באיזה חוף היית? אני הייתי היום בתל אביב היו כל כך הרבה מדוזות לא יכולתי לגלוש יצאתי מהמים אחרי 2 דקות ואיך אפשר בדיוק לדעת מתי המדוזות ילכו?? זה הרי תלוי בזרם של המים לא? אם הזרם דוחף אותם הם לא יהיו אם כן הם יהיו!

למעלה