מה מפחיד אתכם?

yaeli87

New member
שכחתי..

גם ליצנים

מה מפחיד אתכם?

אני לא מתכוונת לפחדים ברומו של עולם כמו להיות בודדים, שיבגדו בי וכו'. אלא לפחד מחושך, נחשים, ג'וקים, העכברים של עומר וכו'. *ההודעה הזאת נובעת לרגל ביקורו של ג'וק ממש ענק שהתנחל בביתי [לרגל ההתנתקות?!], זה ג'וק באורך של חצי מרצפת והמחושים שלו גם באורך כזה מה שאומר שאי אפשר לדרוך עליו כמו על נמלה או עכביש קטן. ובנוסף לכל הוא מעופף!!! בסוף הצלחתי לברוח לחדר ולהתקשר לאבא שלי [שהתעלם בהפגנתיות] ואז אחותי הצליחה להוציא אותו החוצה.

LrZt1986

New member
גם את... ?

חשבתי שאני היחיד שמפחד מליצנים... איזה הקלה... אולי נפתח קבוצת תמיכה? :)

purple rain2

New member
גנבים, ורעשים, ומחלות../images/Emo7.gif

אני בערך האדם הכי פרנואידי שאני מכירה, כל רעש הכי קטן בבית שלי אני בטוחה שזה גנב
וכל פעם שמשהו לא פסדר בגוף שלי (כאב שהוא) אני בטוחה שיש לי סרטן

the first duke

New member
מוכר בהחלט לצערי חחח...........

רעשים בלילה בבית די מפחידים אותי במיוחד בליווי החושך למרות שהתרגלתי כבר לרעשים שכאלו...... אני מפחד מאוד בעניני בריאות פעם באיזה קיץ שהיו לי כאבי ראש שחזרו הרבה ובאופן דומהב נורא פחדתי שחלילה זה גידול, הייתה תקופה שפחדתי מרופאי שיניים גם חחח.....

הפחדים שלי...

חרקים וזוחלים..אבל ממש!! כשאני רואה חרק אני פשוט בורחת מהבית!!! אני חרקופובית!!!
אני פוחדת ממקומות קטנים-סגורים-חשוכים..מן סוג כזה של קלסטרופוביה..

אהה וכמובן

לישון בלילה לבד בבית...קריפי...כל רעש הכי קטן שיש אני חושבת שזה גנב/חייזר/רוח רפאים/חרקי ענק...

אלירן י

New member
ג'וקים

אני צורח כמו נקבה שאני רואה ג'וקים!! הם כאלה איכססססססססס

omer87

New member
אני מפחד מערסים../images/Emo6.gif

אני רציני..... לא רוצה איתם עסק
הם חמומי מח ומסוכנים לציבור
ויש גם את האלה שחושבים שהם לא ערסים אבל הם כן....... וזה יותר גרוע כי הם לא יודעים את זה צריך להגלות את הערסים לחו"ל.... ערסים הם הפחד הגדול של כל שוטר במדינת ישראל

omer87

New member
נראה אותך אומרת את זה לשוטר../images/Emo3.gif

עזבי שאני אהיה כזה גם כן
ואז אני אפחד מעצמי

OoמיכלoO

New member
הפחדים שלי

גנבים, רעידות אדמה, כדורים (נגיד בשיעורי ספורט שהיינו משחקים משהו עם כדור תמיד הייתי בורחת)

dreamgirl21

New member
הפחדים שלי

לחושך יש בהחלט השפעה לא טובה עליי.........אני לא אוהבת שחשוך...חחח בגלל זה אני נרדמת עם הטלוויזיה פתוחה ושמה על "sleep".....גם ג'וקים וחרקים למניהם עושים לי פשוט רע וכשאני רואה ג'וק או שאני כבר אחרי שנייה מחוץ לבית או שאני פשוט משותקת זמנית בזמן שאני עומדת על המיטה..אבל הפחד הכי גדול שלי זה עכבישים!! ומקומות סגורים...טוב נו מה אני אעשה......קצת פחדנית

למעלה