מה מעריצי TOOL שומעים חוץ מTOOL ?

j i m m y

New member
מה מעריצי TOOL שומעים חוץ מTOOL ?

תנו פירוט של האמנים והלהקות שאתם שומעים הכי הרבה ! אני לדוגמא: Bjork Pearl Jam Katatonia Smashing Pumpkins Nine inch nails Ministry The young gods Tori Amos Fiona apple Mazzy Star Radiohead והרשימה עוד ארוכה מאוד.. זה רק על קצה המזלג

scary_face

New member
עכשיו אני

pearl jam קצת children of bodom KoRn alice cooper sham69 opeth incubus a perfect circle RHCP black sabbath guns n´ roses ועוד כל מיני דברים טובים

zoe1111

New member
me..

APC pink floyd pearl jam soundgarden aic radiohead led zeppelin frusciante red hot blind melon faith no more זהו נראה לי

ובכן.......

עם ותק של 10 שנים ברוק, זה מה שצברתי.... Alice In Chains Counting Crows Creed Deftones Faith No More Garbage Godsmack Filter Foo Fighters Incubus Korn Live Metallica Pearl Jam Nirvana Pixies Sound Garden Stone Temple Pilots Smashing Pumpkins System Of A Down Temple of the dog Therapy ועוד רבים שאני בטח משמיט.....

BlackShadow

New member
יש לך וותק של 10 שנים ברוק...

ואתה שומע קריד, קורן, אינקיובס וסיסטם? לידיעתך כל ילדה בת 14 ששומעת בקסטריט בויז אוהבת את הלהקות האלה... כי לזה הן נועדו.

אדוני היקר

אולי תסביר לי מה הקשר? אני שומע גם את הלהקות האלו והן להקות טובות לפי דעתי. מה אתה שומע? BLACK DEATH וכו´? ואם כן אז מה? כל ילד בן 12 מתלהב שומע את זה..... זה עדיין לא אומר שהלהקות האלה לא טובות. כל אחד והטעם שלו ואם תראה את הרשימה תראה שאני די מגוון. לא צריך לשמוע רק את הדברים הכי פסיכיים ולא שגרתיים רק בשביל להיות מגניב כי אף אחד לא שומע את זה.... בקיצור, אחי, שיהיה לך רק טוב, תשמע מה שבא לך ואף פעם אל תרד על אנשים בגלל מה שהם שומעים.... אם הם חושבים שמה שהם שומעים זה הדבר הכי טוב והכי מגניב וכל השאר חרא תרד עליהם חופשי..... גורילה שלא מבין על מה ההתקפה המגוחכת הזאת.

elad2040

New member
אני יכול להגיד

שהשיר שלהם "nice to know you" הוא כנראה אחד השירים החכמים (מוסיקלית) שנוגנו בmtv.

Vlad Drac

New member
יש להם שירים הרבה יותר מוצלחים

נסה לשמוע שירים מהאלבום s.c.i.e.n.c.e, למשל redefine, summer romance, nebula

elad2040

New member
אני

פשוט לא מכיר אותם כמעט. אבל כששמעתי את ntky בmtv התרשמתי.

בן לי

New member
הכל מכל

CREED FAITH NO MORE KORN GNR INCUBUS DR.DRE SNOOP DOGG RATM היהודים BABY FACE SOUL FOR REAL

elad2040

New member
הממ...

קשה להגיד שאני מעריץ טול, כולה שמעתי כמה שירים שלהם, אבל התרשמתי מאד. אפשר להגיד "אוהד לעתיד". king crimson frank zappa chick corea nin rh chili peppers miles davis john zorn john mclaughlin eric satie gabriel faure bela bartok john coltrane paul simon sting gil evans medeski martin & wood jethro tull mr. bungle מתי כספי שלמה גרוניך קצת אחרת ועוד ועוד...

elad2040

New member
קצת

חלילית, סקסופון, חצוצרה. אבל אני לא נגן מקצועי או משהו.

WashedInBlack

New member
הרי לך

טול הם פחות או יותר היחידים שאני שומעת בז´אנר שלהם.. וכנ"ל לפרפקט סירקל.. Pearl Jam Jeff Buckley Faith No More Neil Young Radiohead Soundgarden Mother Love Bone Alice in Chains Led Zeppelin Pink Floyd The Beatles Nick Drake Counting Crows Temple of the Dog Porcupine Tree Pixies Smashing Pumpkins Ninc Inch Nails King Crimson Mr. Bungle Paul Weller אבל טול ופרל ג´ם הם 2 הלהקות שהייתי מוכרת את הבית שלי בשביל לראות אותם בהופעה.

WashedInBlack

New member
איזה יופי! ../images/Emo24.gif

5 מתוך 7 אנשים שענו על השאלה אוהבים את פרל ג´ם. :) זה בהחלט מאוד מעודד. :)

elad2040

New member
הממ...

גם פייט נו מור בכמעט כל הודעה (חוץ משלי, אבל לי יש את mr bungle), אז אני מניח שאפשר להסכים פה שמייק פאטון הוא אחד המוסיקאים החביבים על אנשים פה.

chinchila

New member
אפשר להסיק שאנשים שאוהבים את TOOL

גם אוהבים לשמוע מוזיקה יותר חכמה... אולי.

elad2040

New member
אני חושב שיש בזה משהו.

אבל גם עושה רושם שלרוב האנשים יש טעם די פתוח. אני מניח שב"חכם" אתה מתכוון "מיודע מוסיקלית/משכיל מוסיקלית". אז כן, בהחלט, אני אוהב את הרוק שלי חכם. אבל לא רק. לפעמים הרוק הכי פשוט יכול להיות נהדר. אגב, אני מוריד עכשיו שיר של הלהקה שלך.

למעלה