שלום נועם,
אנסה להרים את הכפפה ולבדוק מה מסתתר מאחורי כתב ידך. עלייך לדעת שאני גרפולוג מתחיל, ולכן יש לקחת את כל הנאמר כאן בערבון מוגבל מאת. כמובן שאשמח לקבל משוב על מנת שאוכל להשתפר בעתיד. הדבר הבולט ביותר בכתב ידך הוא המהירות. את מהירה במעשים, ומהירה בדיבורים. את כנראה אוהבת צעצועים. גם צעצועים אמיתיים, אולם בעיקר צעצועים אינטלקטואליים. בהקשר זה נראה לי שאת אוהבת להתווכח, כאשר הוויכוח הוא סוג של צעצוע מעניין. אנא שימי לב לא להגזים בזה, כיוון שיש אנשים שלא לגמרי יבינו זאת, והם עלולים להפגע. נראה לי כי הוויכוח משמש לך במה להצגת כשרונותייך האינטלקטואליים, וגם במה להרשים אנשים. את בהחלט אוהבת להרשים (ולפעמים להדהים) אנשים. בדרך כלל את מתעייפת מהר מהצעצוע, ומתקדמת אל הצעצוע הבא. סתם בתור ניחוש - נראה לי שהלבוש האהוב עלייך הם גינס וחולצות T, וכבר עבר זמן רב מהפעם האחרונה שלבשת חצאית. את אוהבת לתקשר עם אנשים ש"מבינים עניין". מן הסתם כל חברייך הם אנשים שיכולים לעמוד במהירות שאת כופה. אנשים איטיים יותר, או אינטליגנטים פחות, אינם מעניינים אותך. בתחומים הקרובים יותר לתעסוקה את מסוגלת להתמקד בפרויקט ולהביאו לידי סיום בתנאי שיהיה מעניין ולא ארוך במיוחד. מטרות רחוקות הן קשות לעיכול עבורך. את נהנית למצא רעיונות חדשים ותאוריות חדשות, את יצירתית, גמישה, בעלת כישורי תיקשורת מעולים, בעלת יכולת להתחבב על אנשים. את מסוגלת להנהיג, אולם אין את אוהבת לעשות זאת. את גם שונאת להיות מונהגת. מן הסתם תיהני מפרויקטים עצמאיים שמשלבים הרבה תקשורת עם אנשים. אינך אוהבת שיגרה, ואינך אוהבת מטלות הדורשות שימת לב לפרטים רבים. מכל האמור, נראה לי כי עבודה בפרסום מאד מתאימה לך. אם כל המשרות בפירסום כבר תפוסות, את תוכלי להצליח בתור עורכת דין, פסיכולוגית, מחקר מדעי, שחקנית, מכירות, שיווק... בהצלחה