מה מלמדים היום

עופר ב.ה

New member
מה מלמדים היום

הקטע הבא לקוח מתוך חוברת אבחונים מהשנים האחרונות. לא האמנתי שעדיין מלמדים דברים כאלה: ילד או ילדה? טל לא אהב להסתפר. היו לו שערות ארוכות מאוד, שהגיעו עד הכתפיים. אמרה אמו: - טל, השערות שלך ארוכות מידי, לך להסתפר. אמר אביו: - טל, אתה ילד או ילדה? לך להסתפר. אך טל לא רצה להסתפר. יום אחד באה מורה חדשה לכיתה. היא פנתה אל טל ואמרה: - מה שְמֵך, ילדה? באותו יום הלך טל אל הספר וביקש שיעשה לו תספורת קצרה קצרה. אנסה להשיג פרטים מדויקים יותר על חוברת זו. עופר

טל זה בן או בת ../images/Emo6.gif ??

זה בסדר, עופר - הטקסט הזה לא בודד במערכה...

ולי יש שני סיפורים מהחיים שלי:

יום אחד היה חם נורא. הלכה לה אורין (כבר לא קטנה) והסתפרה קצר קצר. עצרו אותה אנשים ברחוב: סליחה ילד, מה השעה? תגיד לי איפה תחנה מס´ 5? וכו´ וכו´, עד שאורין הקטנה נשבעה שיותר לא תקצץ את שערה. הבן של אורין, בהיותו קטן-קטן, גידל תלתלים לתפארת. אנשים היו תוחבים את פרצופם לתוך פניו המתוקים ואומרים: איזו ילדה נחמדה, בת כמה את, איך קוראים לך חמודה? אוי כמה שהיא דומה לך! אז את הספרים אפשר לשנות (בעזרת השם?) אבל מה נעשה עם המוחות של כולם? ניקח אותם לשטיפת מכוניות???

אורלי_ל

New member
../images/Emo6.gif

כשהייתי קטנה היו מספרים אותי קצר, ואנשים היו שואלים אותי "את בן או בת"? מעניין שהם ידעו לפנות אלי כ"את"...

למעלה