מה מלבישים עכשיו?

בימבה 777

New member
מה מלבישים עכשיו?

היי אני עתידה ללדת בתחילת יוני ב"ה רציתי לשאול מה מלבישים - אמרו לי חזיה ורגלית מכותנה ארוכים כמובן ועל זה אוברול/מכנס וחולצה דקים ארוכים נראה לי מה זה חם ע0 2 שכבות ארכות דקות אבל בבית קר בחום שרב ויש מקומות שבטח נלך אליהם ממוזגים

אמיתמי

New member
אני ילדתי בתקופה הזאת ../images/Emo13.gif

בחודש הראשון הם כל כך רגישים והחום גוף לא מתווסת להם. זה לא חם להם מדי, ואת לא תוציאי את התינוקי לשרב. בחודש הראשון בודאי, כמה שיותר בצל, ובצל לא יהיה לו חם. תקני את הבגדים מפירמה זולה כי בגיל חודשיים בערך תרגישי שאפשר לקלף אותו וחבל להשקיע יותר מדי בבגדים לחודש ,שיהיה במזל טוב

בימבה 777

New member
אז מה שאת ואמרת

אבל בחודש הראשון בערך שתי שכבות ארוכות ואחכ אפשר בגד גוף שרוול קצר ועל זה אוברול רגיל ארוך או שצריך עדין מתחת מכנס? אני פשוט רוצה להתארגן קצת מבחינת בגדים ראשוניים תודה

אמיתמי

New member
בחודש הראשון

שתי שכבות ואחר כך את תרגישי מה צריך, בהתחלה תצטרכי רגליות, בהמשך אולי תרצי להלביש אותה בלילה עם רגליות ומעל אוברול. תלוי איפה את גרה ומה מזג האויר אצלכם. אצלנו בי-ם קריר בלילות הקיץ. וכל הכבוד לך על ההתארגנות

noga30

New member
אני מלבישה 2 שכבות בחלק העליון

ואחת+ גרביים בתחתון ואם חם אז השכבה הפנימית היא של בגד גוף עם שרוול קצר

ללה11

New member
הכלל שלי - שלב אחד יותר ממך

אמנם ילדתי באוגוסט - אבל נראה לי שהכלל תופס: אם את לובשת גופיה/חולצה קצרה - אז הקטנצ'יק צריך שרוול ארוך אם את לובשת ארוך - הוא לובש 2 שכבות אני חושבת ששתי שכבות בקיץ זה "לבשל" את הילד. אני מעדיפה להשתמש בשמיכה כשנכנסים למקום ממוזג, כי זה מאפשר גמישות.

רונית1

New member
אני גם ילדתי במאי שנה שעברה, לביה"ח

הבאתי 2 אופציות של בגדים. האחות בתינוקיה עזרה לי להלביש את התינוק ושמה לו גם מכנס וחזיה ומעל אוברול ארוך, ככה יצאנו איתו. והמשכנו להלביש אותו שתי שכבות דקות. אחרי כמה שבועות עברנו לאוברול אחד ארוך ואחרי חודשיים-שלוש (כבר שיא הקיץ) הלבשנו אותו קצר. ביציאה מהבית הוספנו עוד שכבה.

yoyo10

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

בקייץ הישראלי 2 שכבות ארוכות זה ממש לבשל אותם תמיד הסתובבתי עם שמיכה שנכנסו למקום ממוזג פשוט הוספתי שמיכה

למעלה