מה מכינים לשבת?

אשד4

New member
עוד שבת...

חברים יקרים, לצערי, אלו השעות בהן אני מגיעה הביתה אחרי שעות עבודה רבות. אין יום שאני לא פותחת את הפורום וקוראת את כל ההודעות. ואכן, אותן מילים ומשפטים המבטאים את החרדות, את התחושות, עוזרות לי, כמו לחלק מכם/ן להתגבר על הימים והשעות הקשות. וכמו שהגדרתי פעם- הפורום הזה הוא קבוצת תמיכה וירטואלית. כאמור, גם בני נמצא כרגע במקום לא סימפטי. אמנם, אינו לוחם, אבל משיחות הטלפון איתו, חושיו נחשפים לדברים שלא נחשפו מעולם. קולות, מראות וכו'. אני מאמצת לעצמי את התפישה של חשיבה חיובית. הבן, לא מגיע לשבת. הוא אמר שמאוד קר להם שם בלילה וביקש מאוד שנבוא למקום מסויים ונביא לו בגדים חמים. קניתי לו פליז, אני מקווה שזה אכן מחמם. כמובן שנביא לו הרבה צופרים... מאחלת לכולם, שבת נפלאה, תפנקו את הילדים ולאלה ש"סוגרים" שבת- שבת שלום ומנוחה...

סמדר בנ

New member
הבת צלצלה כרגע

מוציאים אותם לשבת. היה לה יום חוויתי בו השתתפה על תקן של פצוע בתרגיל של חובשים. רצו איתה ועם עוד מספר בנות כשהן הפצוע על האלונקה. לפי השמחה, נראה שהסתפקו בזה ולא התקינו גם כמה אינפוזיות.... בינתיים, נראה שהיא לוקחת הכל בפרופורציות הנכונות והשתלבה יפה בהוויה הצבאית. עוד לא שמעתי זיק של קיטור בקולה למרות הלינה באוהל, שירותים מזוויעים (ידע אישי...) והרבה חול. נשמעת כל הזמן במצב רוח טוב (גם המילה סבבה מבליחה בין המשפטים...) שכך ימשיך...

למעלה