מה מכינים לצהרים?

ady18

Well-known member
מה מכינים לצהרים?

אצלי: פסטה עם כבדי עוף וברוקולי\גיל חובב ואצלכם? החומרים הדרושים (לארבעה סועדים): 500 גרם פסטה קצרה (פנה/ פוזילי) רבע כוס שמן זית 2 בצלים גדולים קלופים וקצוצים 6 שיני שום קלופות וקצוצות 150 גרם כבד עוף מחולק לחתיכות קטנות 2 כוסות תפרחות ברוקולי (אפשר קפוא) 1 פלפל אדום חריף יבש 1 כף שטוחה מלח גס אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים עד לדרגת אל-דנטה. 2. בינתיים מחממים בסיר את השמן ומזהיבים בו את הבצל. 3. מוסיפים את השום והכבדים ומטגנים אגב ערבוב עד שהכבדים משנים צבע. 4. מוסיפים את הברוקולי, הפלפל החריף ומהמלח ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה. 5. מסננים את הפסטה ומוסיפים לסיר. מערבבים דקה ומגישים מייד.

רוני ר

New member
מג'דרה בורגול ועדשים וכדורי בשר

המתקתקים של pirge. פעם ראשונה שאני מכינה אותם ואני מקוה שזאטוטי יתלהבו.

limim

New member
אצלי: ../images/Emo91.gifמתכון מנצח לעוף

באמת מתכון מנצח. אני אכלתי עם קינואה מבושלת. מתכון: מתכון מנצח לעוף רכיבים: 1 בצל חתוך לרצועות 3 גמבה אדומה חתוכה לרצועות עוף 2 כפות אבקת מרק בצל 1 כף גדושה שום כתוש חצי כוס סויה 1 כוס סילאן 1 שקית קוקי ענק אופן הכנה: להכניס לתוך השקית גמבה ,בצל ועוף לערבב את חומרי הרוטב לשפוך לתוך השקית לנער היטב ליצור מספר חורים בשקית ולהכניס לתנור ל-3 שעות בחום של 170 מעלות. בסוף לפתוח קצת את השקית עם מספריים כדי שהעוף "ישתזף". אפשר להכין הכל יום קודם ולהכניס לתנור כ- 3 שעות לפני הארוחה. מעדן אמיתי שגם גדולים וגם קטנים משתגעים עליו!!! הערות: מקור המתכון: פורום בישול לילדים-טלי שרון המקורית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה