מה מיוחד בריקמן ? שהקדשתם לו פורום שלם?
מ מלאכית16 New member 28/10/05 #2 מה מיוחד בבריטני ספירס..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif שהקדישו לה פורום שלם (לא שאני משווה בינהם..חס וחלילה, חלילה וחס..טפו טפו טפו... )
מה מיוחד בבריטני ספירס..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif שהקדישו לה פורום שלם (לא שאני משווה בינהם..חס וחלילה, חלילה וחס..טפו טפו טפו... )
י יונאל New member 3/11/05 #7 הוא שחקן מעולה הבעיה היא שלא מכירים אותו פה מספיק בגלל זה הוא לא נחשב כוכב גדול הכי טוב בתור הרובוט עם המנהדיפרסיה במדרך לטרמפיסט לגלקסיה
הוא שחקן מעולה הבעיה היא שלא מכירים אותו פה מספיק בגלל זה הוא לא נחשב כוכב גדול הכי טוב בתור הרובוט עם המנהדיפרסיה במדרך לטרמפיסט לגלקסיה
Z Zeitonie New member 3/11/05 #8 ממש לא. אבל ממש לא. זה רחווווווק מלהיות התפקיד הכי טוב שלו. אם כבר, אז Closet Land. ו-Truly, Madly, Deeply. ובהארי פוטר. ואולי ברובין הוד.
ממש לא. אבל ממש לא. זה רחווווווק מלהיות התפקיד הכי טוב שלו. אם כבר, אז Closet Land. ו-Truly, Madly, Deeply. ובהארי פוטר. ואולי ברובין הוד.
ה החתולה במגפים New member 4/11/05 #9 היתי אומרת דארק הרבור../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif אבל בסדר.
מ מלאכית16 New member 5/11/05 #11 וואו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif זה סרט מעולההההה ..*מזילה ריר* תראי כמה שיותר מהר
Z Zeitonie New member 6/11/05 #13 ראיתי../images/Emo11.gif בהחלט סרט טוב. כן. אבל לא האהוב עליי. לא יודעת, הסוף הכביד.
מ מלאכית16 New member 29/10/05 #5 כשרון המשחק המדהים שלו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif מטטרון, תעשה לי ילד