קודם כל, תודה על המחמאה ובכל זאת,
אני מבין את נקודת המוצא שלך והיא לגיטימית, לא כולם פועלים כך ואני בהחלט מודה שאני לא. ללכת לפי אטרף? לא יודע, חושב שבעניין הזה בגדול מאוד, אין יותר מדי אופציות, קשר, ידידות או סטוץ. ושוב, בגדול, לכל אחד מהם יש תתי אפשרויות שלא אכנס אליהן.
תראה, מה קורה אחרי שנפגשים זה ברור שלא ניתן לחזות ולא צריך - לו היינו חיים בעולם צפוי החיים היו משעממים
. כמו שציינת ונכון, אתה יכול לבוא עם מטרה אחת ועם הזמן יתפתח משהו אחר זה ברור. אבל בוא נגיד שאני למשל (וד"א עוד כמה שאני מכיר) לא ניפגש עם אנשים זרים, לא מוכרים, בלי לדעת בגדול מה המטרה עד כמה שאפשר לדעת מראש. לכולנו יש עבודות, חיים ותחביבים ולא ממש הרבה זמן להשקיע בפגישות לא ברורות.
יש גם פעמים שהדברים מובלעים בשיחה, למשל - יצא לי להכיר מישהו וללכת לתערוכה בנושא משותף ששנינו אהבנו. אז קשר לא יצא מזה (בינתיים ולא בטוח שלשם מכוונים הדברים), סטוץ גם לא, אז אולי ידידות. היא יכולה להיות ארוכת טווח או סתם שני אנשים שהכירו והלכו למשהו משותף ביחד.
ברור שאם מישהו פנה אליך ורצית לפגוש אותו גם, אז משהו מהאופציות עברו לך בראש רק שבחרת לא להחליט וזה אחלה, כמו שציין גם white אי אפשר לדעת כלום מראש - אבל האופציות קיימות. הרי לא תמצא שם את אחיך האובד...
אבל אם לרגע נחזור לשאלה המקורית של "גם גולש" לאור מה שלפעמים קורה בדייטים ויש גיימרים, אני לא מתפלא משאלה כזו - סורי.