מה מושך בפורום?

g a d d i

New member
מה מושך בפורום?

נראה לי שכולם יודו שפורום הוא דבר מושך, ממכר. מה הסיבה לדעתכם. אולי בגלל העובדה שמתקשרים עם אנשים שלא מכירים וכל הידע שלך עליהם מתחיל ונגמר בניק שלהם. או שלל הנושאים שאין ביניהם קשר, גורם לסקרנות "מה יהיה הנושא הבא". יש לכם עוד רעיונות? מסכימים עם מה שהעליתי. אשמח אם יתפתח כאן דיון אינטלגנטי. שלכם גדי.

g a d d i

New member
אני ממש מצטער אם זה לא מענין אותכם

פתיחה לא טובה שלי. כנראה שעוד לא קלטתי את הקו בפורום. איזה דברים מעניינים אותכם? לריב ולהתווכח? סתתאאאאםםם.

דוקא לא ! אני חושבת שהשאלה מענינת

והפורום אכן ממקר וגם אני לא יודעת להצביע על משהו ספציפי למרות שאני בדרך כלל לא משועממת . לגבי השאר שאולי לא מגיבים הבנתי שיש בעיה להכנס דרך הסלולרי והרבה מחברי הפורום גולשים דרך הסלולרי

א77

New member
חושבני שהממכר בו

ואולי ההגדה 'ממכר' אינה בדיוק נכונה. אלא שהמושך לפורום הוא האפשרות להתבטא מה שלא מתבטאים פנים אל פנים. או בפורומים מסויימים ומסווגים המשיכה לפורום הוא בשביל האפשרות לפגוש אנשים הטרודים או מומחים בנושא מסוים. אם הנך נמשך למוסיקה ומחקרה. או לאמנות מסויימת, תוכל ללמוד על הנושא כשתפגוש באנשים עם אותה משיכה. לומדים ומלמדים... אולי יש עוד אי אילו סיבות להגיע לפורום. אבל בעיקר הן אלו שהזכרתי, כך נראה לענ"ד.

נקודה למחשבה!

כי כעקרון מעלים פה נושאים פנים קהילתים שלא היו מעלים אותם בשום אופן על השולחן אלמלא השולחן עצמו נמצא מתחת לשולחן לכן באמת נחמד לשמוע מגוון דעות ממי שסתם כך לא הייתי מתחשב בדעתו. אבל זו באמת נקודה למחשבה!

למעלה