מה מומלץ לצינון?

0 אור 0

New member
בדיוק אצלי שום דבר עכשיו לא עובד

כי תפסתי צינון ממש חזק - דליפה אמיתית. בכל אופן: פעם היינו מייבשים לתינוקות עם צמר גפן טבול במי מלח - אבל רק אם היא מסכימה, זה יכול להיות מאד לא נעים. אם הנזלת מתייבשת וסותמת לה את האף - אדים עם עלי אקליפטוס בתוכם (או שמן אם את משתמשת במכשיר אדים) לתת לה ויטמין C ואיזשהו משהו מהמחזקים (כל אחד מהסירופים שכוללים פרופוליס, איכניציאה) בעבר עזר לי שמן מוכן שנקרא אפקל - אם את רוקחת לבד אז על בסיס שמן חוחובה תוסיפי שמן אקליפטוס, זעתר ומנטה (אבל בזהירות עם המנטה כי היא שורפת באף) ומה שעוד נראה לך מתאים - אם את לא עובדת עם שמנים, אל תנסי לבד. צריך לדעת כמויות לילדה קטנה ועדיף לקנות מוכן. בכלל שמן חוחובה טהור בלי כלום זה הדבר הכי טוב למרוח על בסיס האף כדי למנוע החמרה של הפצע האדום שנוצר מניגוב האף. ואם כבר ממש כואב לה ואפילו הטישו הכי עדינים שורטים לה את האפצ'יק, אז אפשר לקנח את האף עם מגבונים לחים (יש כאלה בתוספת קמומיל שהריח שלהם יותר נעים)

0 אור 0

New member
הללויה - המצב משתפר פלאים

כרגיל אין לי מושג מה עזר מכל מה שעשיתי: אז לגרון לקחתי פרופוליות וגם סמבוכל (לא באותו יום) וכמובן סירופ מדבש ובצל (רק בבוקר ובערב כי קשה לסחוב לעבודה) ולפני השינה תה עם ברנדי לצינון ניסיתי להרכיב תערובת משלי, אבל לא היה לי בבית שמן אקליפטוס, אז אחרי יום של דליפה נוראית ואף אדום למרות שמן החוחובה שניסתי למרוח עליו בין הקינוחים, רצתי לקנות תערובת מוכנה של אפקל ובאותה הזדמנות גם את הטישואים הרכים עם אלוורה בפנים. זה היה אתמול אחרי הצהרים - בבוקר עוד קמתי נוזלת לחלוטין, ומהצהרים הזרימה פסקה כמעט לחלוטין. יש עדיין קצת אי נוחות בגרון, ומדי פעם שיעול - אבל נראה כאילו אחרי מנוחת סוף השבוע (מה בכלל אני עושה במחשב בשעה כזאת?) הכל יעבור כלא היה.

0 אור 0

New member
סירופ דבש ובצל

שמים בצנצנצת או קערת זכוכית שכבות שכבות של פרוסות בצל דקות (מפורק לטבעות) ודבש. אחרי כמה שעות מופרש סירופ שממנו אוכלים כמה כפות ביום מעולה לבעיות גרון

לתינוקות מתאים בצל ודבש../images/Emo140.gif

לא כדאי להמליץ לתינוקות מה שמותר למבוגרים. וגם מכשיר אדים- בקשר לאדים - רק שמן אקליפטוס מבית מרקחת, מדולל מיוחד לתינוקות. בריאות טובה, באהבה אריאלה

למעלה