מה מוזר פה

מה מוזר פה../images/Emo35.gif

חבר שלי לא מתלהב כלל מסקס
אני לא יודעת איך להסביר לכם את זה... אנחנו יחד 10 חודשים, ומאז ומתמיד זה היה ככה.. הכי הרבה בלילה זה פעמיים, ולפניו היה לי פי 3 בלילה.. הוא נותן לי תחושה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא שוכב איתי.. אני לא גומרת מחדירה והוא ממש מתעצל ולספק אותי בדרכים אחרות, אז אני אומרת לו "למה שרק אתה תגמור?" אז הוא אומר "טוב אז אף אחד מאיתנו" ואז אין סקס
קורה מלא פעמים שאנחנו ישנים יחד שני לילות רצוף ולא קורה כלום! לא נגיעות ולא סקס.. זה ממש מציק לי והוא תמיד אומר: *אין לי חשק. *כואב לי הראש. *אני עייף (עובד 9-12 שעות ביום). זה מחרפן אותי. חשבתי כמה אופציות בהתחלה, 1.בוגד ובא מסופק. (אין סיכוי כזה בדוק) 2.לא אוהב אותי. (קשה לי להאמין) 3.לא נמשך אליי.. (הוא טוען שכן).. בכל מקרה הוא טוען שאני ממש חרמנית ורוצה תמיד ומלא פעמים הוא מסרב כי אין לו כוח לרדת לי או לעשות לי ביד.. בקיצור.. מה עושים?? (הוא מסכים ללכת להיבדק בעניין רק שאין לו מתי..)

BodyCount40

New member
טוב אז במצבך קצת קשה לי לייעץ לך

אם הוא אומר כזה דבר של "לא יהיה סקס" אז תגידי לו שזה לא נראה לך ושאת לא מוכנה לשבת ככה בחיבוק ידיים ושלדעתך זה מאוד חשוב במערכת יחסים ובלה בלה בלה (תעשי לו את הסרטים שהבחורים בדרך כלל עושים לבחורות) אני מקווה שזה ייפול לו לתודעה ואל חשש, אני מאמין שתוך יום-יומיים תקבלי פה בערך שש מיליון הודעות (הן במסרים והן כתגובות לשירשור) של חברים טובים שיציעו עזרה....
ומי אמר שאין אנשים טובים בארץ

למעלה