G GlitterKitten New member 4/9/03 #21 תתחדשי ויש אהבה בלי בחור...... וגםםםםםםםםם.....אל תעשי מה שאנשים אחרים עושים...תפתחי אופי משלך עצמך חמודה!....
תתחדשי ויש אהבה בלי בחור...... וגםםםםםםםםם.....אל תעשי מה שאנשים אחרים עושים...תפתחי אופי משלך עצמך חמודה!....
ח חברה פצצה New member 5/9/03 #25 אז... אני מתכוונת לבת!../images/Emo59.gif חחחחחחחחחחחחח........................
ח חברה פצצה New member 5/9/03 #27 לא! אני לא מצביעה! ../images/Emo59.gif זה סתם! כאילו, למה להצביע? לא תמיד מתייחסים למה שאמרת בטלפון- להצבעה שלך! אז... למה להתקשר?
לא! אני לא מצביעה! ../images/Emo59.gif זה סתם! כאילו, למה להצביע? לא תמיד מתייחסים למה שאמרת בטלפון- להצבעה שלך! אז... למה להתקשר?
G GlitterKitten New member 5/9/03 #28 מה זה?? מה זה לא מתייחסים להצבעה שלך? בטח שכן! כל קול וקול נחשב!
ח חברה פצצה New member 5/9/03 #29 מאיפה את יודעת?../images/Emo59.gif את הקשבת לכל השיחות האלו? את חושבת שיש להם זמן וכח לעמוד 10 שעות כדי לבדוק קולות? אם כן, אז תחשבי קודם לפני שאת מתקשרת כי זה סתם בזבוז זמן!!!!!!!!!!!!!!
מאיפה את יודעת?../images/Emo59.gif את הקשבת לכל השיחות האלו? את חושבת שיש להם זמן וכח לעמוד 10 שעות כדי לבדוק קולות? אם כן, אז תחשבי קודם לפני שאת מתקשרת כי זה סתם בזבוז זמן!!!!!!!!!!!!!!
G GlitterKitten New member 5/9/03 #30 חמודה... לא אמרתי לך להתקשר אמרתי לך סך הכל להכנס לאתר וללחוץ על כפתור! וזה לא בן אדם שבוקר קול קול...זה מחשב...
חמודה... לא אמרתי לך להתקשר אמרתי לך סך הכל להכנס לאתר וללחוץ על כפתור! וזה לא בן אדם שבוקר קול קול...זה מחשב...
ח חברה פצצה New member 5/9/03 #31 אפשר גם בטלפון!../images/Emo59.gif ו... תאמיני לי שלא בא לי לריב איתך אז... זהו! נגמר הוויכוח!