מה מה מה?

GlitterKitten

New member
מה מה מה? ../images/Emo122.gif

אני מאזינה לי לערוץ הזה קיק.... פתאום הם מתחילים על כל סלאברטאיים שצריכים לצאת מהארון בפינה : "לצאת מהארון" אז כזה הוא מתחיל להגיד המנחה: "בנות חמסה הן לא ממש כוסיות מטורפות , בחיים לא ראיתי איזה גבר ברחוב שאומר ואיי איזה כוסיות חמסה!!! כי זה הן שבדרך כלל רוצות אחת את השניה והרי זה ברור שכולן לסביות, אז צאו מהארון!!!!!!!!!!!!!!" מה לעזאזלללל???? איזו חוספה....נסיתי להקליט את זה מהר אבל המיקרופון דפוק וגם זה עבר מהר מדי!!!

DIRRTY

New member
נעל אחותו המתה

נראה אותו מוציא להיטים כמו הכוסיות שלי

אווו...../images/Emo60.gif

אבל אני מודה שהוא צודק...
הן כאלה לא ממש יפיפיות ואם הן היו בתחרות מלכת היופי תאמינו לי שהן לא ייזכו או לפחוןת שיהיה להן תואר!!! גם הכישרון שלהן לא משהו
אני לא יודעת למה אני מעריצה אותן...אולי בגללכם!!!
חחח....

GlitterKitten

New member
הפה הפה

לא כוסיות? (שונאת את המילה הזאת) לא ממש כישרוניות? מה קורה איתך חן? הן ענקיותתתת את יכולה להסתכל על התמונה הזאת ולהגיד שהיא לא כוסיתתתתתת?
ועל כישון בכלל אין מה לדבר...יש להן קול איכותי ביותר...ואפשר לשמוע את זה בשירים השקטים שלהן במיוחד

Love benja

New member
תתגובה מזועזעת!

יא איזה מגעיל השדרן! מה זה? איך הוא מדבר? מי שאל אותו בכלל? חן למה את פה אם את לא מעריצה את חמסה?.. אמרת דברים לא יפים!!! הם מהממות , כישרוניות , יפיפיות!!!!

כנל לגבי ההודעה שכתבתי לירדן../images/Emo60.gif

אני לא יודעת למה...אין להם משהו שמדליק אותי, אין להן את הקליק... למרות שתמיד שאני רואה אותן בטלוויזיה, או בתמונות אני בשוק, אבל זהו!!! ואני לא מתכוונת לעזוב כי אתם הבני אדם הכי נחמדים בכל פורומים!!! אז אל תדאגו
ד"א... שלשום הלכתי כזה במשמרות ואני פוגשת איזה ילדה אחת, לא פוגשת ממש...סתם עוברת לידה....ופתאום אני שומעת:חמסה בירכו אותו... אז אני בלי בושות ישר קפצתי על הילדה ושאלתי אותה מלא שאלות, מה איפה, מתי!! והיא אמרה לי שבאיזה טקס של אח שלה אז חמסה היו שם ובירכו את כל אלה שמסיימים שם...משהו כזה... ג'יששששש איזה כף למי שהיה שם!!!

אין לי הסבר../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

בהתחלה אהבתי אותן כשלא הכרתי אותן ממש ועכשיו כשהכרתי אותן, הן כאלה לא מושלמות ממש כמו זמרים וזמרות אחרים ואחרות...
עזבי, אני לא רוצה שהשיחה הזאת תשתלשל...ממש לא בא לי לומר את דעתי ברגע זה...

Love benja

New member
טוב

תודה על המחמאה מקודם.. אז אל תסבירי את לא חייבת
וחוץ מזה אין אנשים מושלמים בעולם=לידע כללי..

למרות...../images/Emo60.gif

שההודעות הראשונות די חשובות, בא לך למחוק את השרשור ירדן? או למחוק את ההודעות שהשתרשרו ממני?

מעינית

New member
מסכימה עם חן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

יש להם קול נהדר ויפה,אבל הן כל הזמן משויצות שהבנות שולטות,אין עליהן, ודברים כאלה,וכשהגעתי בסיום החופש הגדול להופעה של חמסה ממש היתעכזבתי שהבנות האלה משויצות
,חשבתי שאין עליהם תחליף!!!,וניראה שעכשיו כבר יש

GlitterKitten

New member
מעיין חמודה...

בטח שהן אומרות שהבנות שולטות! גם את אמורה לחשוב ככה (את בת כאילו!) אני תמיד תמיד תמיד הייתי בעד כוח בנות (GIRLS POWER) אפילו בכינסה לחדר שלי תלוי פוסטר כזה של אטומיק קיטן נותנות בוקר למצלמה ולמטה רשום GIRLS POWER
וחמדתי...אין לחמסה תחליף...הן ענקיות!

תראו איזה חתימה מתוקה יש לי!../images/Emo59.gif

שיניתי אותה! ו... גם אני חושבת כמו חן כי היא זאת שרצתה שאני יבוא לפה! אני אפילו לא ידעתי את השם שלהם! וחן לימדה אותי הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לדעתי הם לא משהו ואני בכל זאת נשארת! בגללכם! בגלל שאתם כאלה מתוקים!

למעלה