מה לרכוש IBM או HP?

Joylc12

New member
מה לרכוש IBM או HP?

בגדול- זו הכותרת. בקטן אני אוסיף כי בטעות (סיפור ארוך) רכשו מי מבני משפחתי מחשב נייד במשך חודשים אני שומעת כי האדם הזה, נקרא לו "אחותי" רוצה לקנות מחשב נייד מתוצרת IBM מכיוון ולי אין ידע במחשבים והיא ערכה סריקת שוק רחבה- אמרתי, נו מילא, שתעשה מה שהיא רוצה. לילה אחד- קצת לפני חצות, היא מתקשרת היסטרית על כך שבטעות רכשה HP AMD TURION 64 1.8GHZ 60GB 512 MB DVDRW מכל זה הבנתי שמצורף DVD... היא שלחה עוד באותו הרגע הודעות ביטול , אך בואללה שופס טוענים כי אלה לא הגיעו. גם אני שלחתי - לפני יומיים.. בטח גם הן לא הגיעו כי משום מה לא חוזרים אלי. בקצרה- הם מבקשים 199 ש"ח דמי ביטול. 100 ש"ח על פי תקנון הביטולים ועוד 99 ש"ח על המישלוח , שהגיעה במהירות פנומנאלית של שלושה ימים!!! ואחרי שבעה מכתבי ביטול... מאוד מעניין. ולשאלתי- מה עדיף? לשאת במחיר ולבטל את הרכישה (-200 ש"ח) ואז לקנות IBM או לומר לאחותי- סחטיקה על המחשב החדש? (תודה )

Joylc12

New member
הצרכים שלה..

היא רוצה מחשב חזק, עם זיכרון טוב כזה שלא נופל ונשבר (קורה לי הרבה , אבל אני לא קונה מחשב נייד) היא צריכה לשים שם הרבה מצגות ללימודים יש לה גם כמה סרטים מהפקולטה שהיא תעלה לשם.. זה לא למשחקים.. אלא לאוניברסיטה כרטיס מסך טוב נדרש... וזהו אני מנחשת.

יאיר B

New member
תראי,

ל-IBM יש שם של מחשבים חזקים ועמידים - יותר מ-HP (יש עדויות על מחשבים שלהם שנפלו מגובה שולחן ונותרו ללא נזק). אני לא מבין למה היא צריכה כרטיס מסך טוב. למצגות (איזה? PP?) וסרטים כל כרטיס מסך (אפילו הכי גרוע שזה אינטל אקסטרים) מספיק. נייד של IBM בדרך כלל עולה יותר מאשר HP.

Jan22

New member
תראי ,הנייד עצמו מצויין

מעבד הטיורון של AMD הוא חיה רעה לא פחות מהפנטיום M של אינטל ; ניידי HP מצויינים ואף עמידים (IBM לרוב עשויים מבטון ,אבל זה לא אומר שיש לפסול את השאר) .

Joylc12

New member
נכון חוצפה?!!

והכי מעצבן- מסתבר שיש לה ידיד שגם ביטל באותו הרגע לאחר הזכייה וגם אליו שלחו בכל זאת וחייבו אותו אבל הוא עשה בלאגן והחזירו לו הכל אחותי עכשיו קיבלה בוסט של אנרגיה חדש- היא הולכת להילחם בהם. היא החזירה את המחשב רק בגלל שבואללה התנהגו אליה בצורה שכזו.

למעלה