מה לקנות?

מאיהק

New member
מה לקנות?

לפני כ- 4 שנים היה לי קטנוע מאז עברתי למכונית אבל שוב מטעמי נוחות <ת"א> רוצה לחזור לקטנוע. בזמנו היה לי סאןיאנג שהייתי מרוצה מממנו. איזה קטנוע ממולצ לקנות? האם כדאי לקנות חדש? הנסיעות יהיו רק בתוך מרכז ת"א. תודה מאיה

הכי משתלם...

לקנות כלי שנה על הכביש שלא תהייה נפילת ערך חזקה... לא משליחויות כמובן. למטרה שלך 125 בהחלט יהיה נהדר ,אם את ממש קצרה במזומנים גם 50 ספורטיבי. תהני

מאיהק

New member
תודה והרחבה

יש לי רישון ל- 50 סמ"ק < התלהבות של גיל 16> ולא מתכוונת לעשות שוב טסט כך שרק 50 סמ"ק בא בחשבון. עוד שנתיים אני כניראה יורדת מהארץ לכן הקטנוע צריך לשמש אותי שנתיים במסירות. עדיין עדיף לקנות יד שניה? לא שיש לי יותר מיי מזומנים אבל מוכנה להשקיע קצת יותר עכשיו כדי לא לבלות במוסכים. יש דגמים אמינים יותר? מברור ראשוני נאמר לי שהפיאגו טובים זה נכון? מאיה

ixmix

New member
כולם כמעט.

לי נשמע שאת צריכה כלי אמין, שיעשה את העבודה מבחינה תחבורתית, ולאו דווקא מהיר במיוחד או מנקר עיניים. הייתי הולך כל אחד הכלים האמינים בשוק - למשל פיאג'ו טייפון, או אחד האחרים. תוכלי לקרוא במאמרי הפורום סקירות רבות על קטנועי 50. מי שהשיב לך שכדאי לקנות משומש בן שנה צדק - כלי שנסע 45 K ק"מ מתפקד כמו חדש (דאגי לברר שטופל ולראות חשבוניות במוסך), נמצא עדיין באחריות, ולא תפסידי הרבה כסף כמו שקורה עם חדש. ברוכה הבאה

מאיהק

New member
לא הבנתי למה אתם רעים אלי ../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאני צריכה אמינות, המהירות לא ממש רלוונטית < אבן גבירול אוניברסיטת תל אביב בלבד>. יש לי נטיה <לא מוסברת אני חייבת לציין> לרכוש קטנוע חדש <אפפעם לא היה לי רוצה ניילון...
> ובכל זאת יש את שיקול הכספ, אז איפה אני יכולה למצוא לוחות של קטנועים יד שניה? חיפשתי בהעיר וההיצע שם ממש דליל. תודה מאיה

סבבה אז קני 50 סמ"ק...

מאיה כלי בן שנה הוא יכול להיות הרבה פעמים ממש כמו חדש אז חבל לקבל את הירידה של החדש אוטומטית במחירון... כלי שיכולים להתאים לך בכל זאת כחדשים עקב סחירותם אבל שוב חבל: סופר פיור של סאן יאנג טייפון של הפיאג'ו קטנועי קימקו למינהם תחשבי על השיקול של המכירה אחרי זה המלצתי עלייך פיור כלי חמוד עם תאוצות טובות שייתן לך כל מה שאת צריכה למטרות שלך... בקשר לרשיון עד 50 יתכן ויהיו שינויים בדרגות הרישוי וה50 יהפוך ל125 ככה שלא תצתרכי להוציא רשיון מחדש

erezPT

New member
במקרה אני מוכר את הקטנוע שלי

נמשיך במסרים אישיים.....

למעלה