מה לקנות

dror777

New member
מה לקנות

אני יכול להביא את הנינטנדו או האקס בוקס או סוני מה אדיף אחותי גרה באמריקה ובאה לארץ בעוד שבוע אני חדש באתר תעזרו לי בבכשה

SolidSnake

New member
תיקח את הפלייסטיישן 2...

אני בטוח שרוב הפורום יסכים איתי.

bakara15

New member
את הפליסטישן 2 כמובן

יותר קל להשיג תמיכה,חומרה ותוכנה בארץ מאשר השאר.ומעוד סיבות

D1GanGstA

New member
אל תקשיב להם!!!!!!!!!!!!

הPS2 זה מכשיר מיושן ולא שווה קנה את הXBOX

SOL2

New member
אם לא תהיה לך בעיה של

עם שום בעיה לא תימנע ממך לרכוש את המשחקים שתרצה אז ברור שאת הבוקס PS2 מתחיל עכשיו להיות מה שהPS1 היום ( אתם יודעים למה אני מתכוון) קניית Xבוקס עדיפה בהרבה בהרבה קנה אותה משחקים מצוינים עם איכות שהPS2 יכול לחלום עליה תחשוב כאילו אומרים לך מה עדיף פנטיום 3 או 4 ושניהם באותו המחיר מה תיקח? ועוד משהו המון משחקים טובים ייצאו משופרים לXBOX משחקים ששוה מאוד להתכל עליהם 1.hitman2 - ההמשך להיטמן HITMAN CODENAM47 2. MGS2(הרחבה)-גירסה משופרת מגירסת הPS2 לא רק בגרפיקה אלא במשחקיות (יותר משחק פחות סרטים) 3 GTA3 -נכון אני יודע אתה משחק בזה הרבה יותר מאוחר מאשר הPS2 אבל משופר משני הגירסאות מה PC ומהPS2 ויש כבר הרבה משחקים קיימים לא דווק HALO שהם שווים

mortinos

New member
רק X-BOX ומהר, כי מחר לא ישאר.

אל תהסס קנה x-box ולא תיצטער. חבל על הזמן. הxbox לא רואה ממטר את ps2. לא בגרפיקה ולא במהירות . והכי חשוב!! כל מוכר קונסולות אשר מוכר גם את הps2 וגם את הxbox יגיד לך את מה שכולם יודעים .אין מה להשוות ה X-BOX טוב יותר!!!! חזק יותר !!! והכי חשוב בעצם ,ניראה פיצוץ. אפילו בגויסטקים יש הבדל. גויסטיק של ps2 ניראה צעצוע לעומת הגויסטיק של xbox. ה X-BOX הוא הדור הבא של משחקי הטלויזיה. נקודה.

SolidSnake

New member
מחר לא ישאר?

ממש מצחיק. האקס בוקס היא קונסולה כושלת שבוקשי נמכרת. איך בדיוק לא ישאר? אולי רק שמייקרוסופט תפסיק לייצר את הבוקס.

SolidSnake

New member
כל המשחקים שכתבת עליהם...

יצאו גם לפלייסטיישן 2. מה שיצא לבוקס זה GTA:Vice City, זה יצא גם לפס2(אפילו קודם). בקשר לMGS2: Substance הוא יצא גם למחשב, גם לבוקס וגם לפלייסטיישן 2. Hitman גם יצא לפס2. אבל יש רשימה ענקית של משחקים אדירים שלא יצאו לבוקס וכן לפלייסטיישן 2. אני אכתוב חלק ממשחקים מצויינים שיצאו בעתיד לפלייסטיישן 2: The Mark of Kri Onimusha 2 Gungrave Kingdom Hearts Racthet and Clank Devil May Cry2 Tenchu 3 Xenosaga Final Fantasy 11 Ecks vs Sever ועוד...

dror777

New member
ביקשתי xbox

טוב ביקשתי מאחותי xbox בטלפון היא אמרה לי שבלוס אנגלס xbox עולה 189 דולר וגם המוכר אמר לה שxbox טוב מאד איזה משחק לקנות? ומה כדי לקנות עוד חוץ ממשחק

yonisaa

New member
אני מציע לך לקנות.....

את halo ו dead or live 3 אני אישית מאד אוהב את המשחק jet set radio future תכנס לקישור ותלחץ על הvideo

D1GanGstA

New member
יופי אחי תקשיב שניה

אם זה חנות פרטית אז תגיד לאחותך שתגיד למוכר שתביא XBOX עם שלט של מיקרוסופט תקנה רק שלט של מיקרוסופ מקורי ב220 דולר ככה שיעשה לך מכיר טוב

albatross

New member
יותר משתלם לקנות

COVERTOR שנותן לך לשחק בשלט של פס2 על הXBOX, אני קניתי אחד ואני מאוד מרוצה

D1GanGstA

New member
מה זה השטויות האלה

אל תקנה שטויות כאלה תקנה שלט של מיקרוסופט שמותאם כמו שצריך למכשיר

למעלה