מה לקנות?

מה לקנות?

זהו! הוא הגיע! The big forty וכולם שואלים מה אני רוצה מתנה. ולכי תסבירי להם שאני רוצה במתנה ז מ ן! מישהו יודע איפה משיגים? איפה קונים? גם אם זה יקר אפשר לקנות כמה חברות ביחד-לא? רק שיגידו איפה. ולא סתם זמן אני רוצה. אני רוצה זמן וגיל שעומדים מלכת. שיעמוד לו עד ההריון(התקין) ואז מצידי שיחזור להרגלו. ואם אין בנמצא ,אתפשר על אטמי אזניים. לא רוצה יותר לשמוע שעם הגיל פוחת הסיכוי. חשבתי לפתוח חנות בכניסה למחלקה. הפרנסה,לפי דעתי מובטחת. אמכור שם זמן,גילאים לפי בחירה, הרבה תקווה ואופטימיות. מישהי מעונינת להחליף אותי בחנות כשאצא לחופשת הריון????

אני דווקא מחפשת עבודה עכשיו אז...../images/Emo132.gif

לא ´כפת לי להחליף אותך.
מה שעוד את יכולה למכור בחנות ההיא שלך , לדעתי, הם כמה קילוגרמים של חוכמה שניחנת בה (ואת זה אני מסיקה רק על סמך קריאת הודעותייך לעיתים מזדמנות) וכמו כן ראייה מפוכחת ובוגרת שאפשר לקרוא אצלך בין השורות. שיהיה במזל לקראת העשור הרביעי בחייך ומאחלת לך שתתעברי במהלכו ו"תאלצי" לקרוא לי כמה שיותר מהר ע"מ שאחליפך בחנות , כאמור (יש ביטוח מנהלים?...). אני מכירה באופן אישי אשה גדולה ומדהימה אחת , המצויה גם היא בעשור הרביעי של חייה ובקרוב מאוד מאוד תחבוק שני תאומים קטנים. האשה הזו היא מנהלת הפורום השכן - הריון לאחר טיפולים , ושמה טילי. מקווה שבקרוב תתגשם משאלתך ותקבלי מתנה נהדרת בדמותו של הריון ודעי ששמור לך כסא של כבוד בפורום "ההוא" , השכן. ענת.

קייצית

New member
אם אפשר היה לקנות - הייתי נרקומנית

של זמן, לחזור אחורה עם כל מה שאני יודעת היום לגיל 20 המחשבה על כך עושה לי סחרחורת. לולי פפס יקרה הרבה מזל טוב להחלפת הקידומת, אני מוכנה להיות לקוחה בחנות ולהחליף אותך במהרה בתנאי שלי כבר תהיה מחליפה מוכנה בהיכון. שלך קייצית

Welcome to the club

המועדון המכובד של בנות 40+ שרוצות להיות אמהות. יש הרבה מה להגיד על אמהות "מאוחרת", לטעמי, הרוב דברים טובים. אז עכשיו רק נותר לך לעבור את המכשול הקטנטן הזה ולהפוך מ"רוצה" לאמא. יומולדת שמח!

anatc

New member
אני מוכנה להיות שותפה שלך בחנות../images/Emo8.gif

anatc

New member
וכמובן-מזל טוב../images/Emo65.gifזה לא נורא כ"כ../images/Emo3.gif

תודה

רציתי להודות על הברכות . ריגשתן אותי. רצ"ב תלושי הנחה לחנות.....

נועם@בת

New member
אל תמכרי זמן, אל תמכרי אופטימיות

או שיש לנו, או שאין- קנוי זה לא נחשב. ומשהו שאני נורא נורא אוהבת- שמרית אור כתבה ויהודית רביץ שרה. משנה לשנה אני הולכת ונרגעת, כמו צדפה לבנה אני מתבקעת. משילה קליפתי הישנה, אוספת אותה בפינה- ומסתכל. את קמט הצחוק בעיני מקבלת, המראה מתרגלת. שערה של כסף או אולי זהב על ראשי מסתסלת. אני פתוחה לרוחות חשופה לסופה שאותי מטלטלת. פתוחה לריחות, חשופה לפריחה שאותי מבלבלת. לאט לאט לאט לאט מעורטלת. יומולדת שמח לולי פפס. אם הייתי יכולה לקנות לך אמונה, הייתי קונה מלוא הסל. אבל יש לך משלך. מספיק בשביל הרבה שנים. תברשי את הדברים הטריוויאלים, בגדים, ספרים תכשיטים. את כל היתר אנחנו נאלצות להשיג בדם יזע ודמעות, ולכן הם הדברים הכי יקרים שיש.
נועם

מיכל ק-ש

New member
כן. הייתי הולכת על אטמי אוזניים

בסופר-פארם הקרוב לביתך. 2 שקלים ואת מסודרת. לא שומעת שעם הגיל פוחת הסיכוי ולא שומעת את השעון הביולוגי מתקתק. מקשיבה רק לליבך שיודע שתהיי אמא בוגרת ומיוחדת. אז מזל טוב לולי פפס הסרטנית. כל אסטרולוג מתחיל יגיד לך שהסרטניות הן האימהות "הקלאסיות" ופראייר התינוק שמתמהמה ולא יודע מה הוא מפסיד.

נוג

New member
לולי ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מקווה שהשנה תקבלי את ה
שאת הכי חפצה. שולחת לך
של סבלנות אופטימיות ו
מלווה באבקת
להגשמת חלומות ומהווייים.
נוג

למעלה