מה לקחת לים המלח

orgames

New member
מה לקחת לים המלח

שלום אני נוסע לים המלח בשבוע הבא ורציתי לשאול אם חובה להביא מה שכתוב באתר של האגודה או שיש דברים שאני יכול לוותר עליהם: (העתקתי את הרשימה לפה) כדאי לקחת לים המלח וזלין, שמן גוף (של חברת פישר, ג'ונסון או כל קרם משמן אחר), לוציו זינקי, פולידין, אקמול, אולטרה סול 15 או קרם הגנה אחר, קרם דיפרוגנטה או פוסיקורט (לדלקת אלרגית או עקיצות). כדורי טלפסט (להקטנת תגובה לעקיצות) או כדורי פניסטיל או אהיסטון (נגד גרד). משקפי שמש החוסמות קרינה על סגולית בינונית וארוכה(UVA+UVB) , קל-קר למים, כרית אויר לשכיבה נוחה, מחבט זבובים, טרנזיסטור ומשחקים (זבובים ידידותיים ניתן למצוא במקום). בעת הטפול רצוי לשתות מעל 3 ליטר מים ביום. תודה מראש!

dudikr

New member
אל תשכח!!!

מעיל גשם ומטריה.......מה קרה התעוררתה מאוחר כבר חורף חבל על הזמן בכל מקרה בהצלחה!!!!!!!!!!!

orgames

New member
אתה מסתלבט עלי?

א. אני לא יודע איפה אתה גר אבל אסור לשפוט את מזג האויר במרכז הארץ לזה של ים המלח... ב. בדקתי תחזית לשבוע הקרוב ולא צפוי חורף מי יודע מה.. ג. וגם בדקתי וראיתי שרוב השנה יש שמש ואין ממה לחשוש... ד. יש לך תשובה בשבילי?

danistar

New member
תסלח לי שני מפריע לך

אבל הרשימה שלך נראית כמו רשימה לטיול טבע במדבר .. מה שהכי חשוב : -כובע לראש -שמן תינוקות או קרם לחות לשמירת לחות העור -אוצרין למקרה של כוויה או סתם למריחה -קרם הגנה - מקדם הגנה 15 מינימום -ספרים , דיסקים , עיתונים - כל מה שמעביר את מזמן מהרשימה שך : מחבט זבובים , משפי שמש והרבה מיים .

קובי d1

New member
מה לקחת לים המלח

לא חובה להביא שום דבר מה שכתוב בחוברת האגודה זה מניסיון של הרבה חברים . עדיף להביא את מה שכתוב שלא יחסר ...מאשר לקנות שם במחירים הגבוהים או לקפוץ לערד. מזג האוויר בתקופה הזאת יכול להיות מעונן ובלי שמש אתה לוקח צ'אנס .... אני מקווה ומאחל לך שתתפוס ימים עם הרבה שמש . סופשבוע נעים קובי

zepelin

New member
סע !!! אל תתן לאף אחד לדכא אותך. שמש יש שם

כל השנה יותר או פחות. גם השמש הכי חזקה של אוגוסט לא תנקה אותך לנצח נצחים, אז של נובמבר קצת פחות. את הנפש ים המלח ינקה ויחזק אותך חוץ מהטיפול בעור. מה לקחת. כובע. מוסיקה מגוונת לתקופה ארוכה. חומר לקריאה להעביר ת'זמן. תשבצים (שאתה מצליח לפתור, לא מרגיזים שאי אפשר) מים כדאי, אם כי אפשר למלא במלון וגם בסולריום על הגג.תדאג לשני בקבוקים הניתנים למלוי. אם אתה בעניין של ספורט, ציוד ספורט יש שם מסלולים טובים להליכה (דיר בלק לא ע"ח שעות שמש) קרם לחות שנספג בקלות. כרית קטנה לשכיבה ממושכת. נגד זבובים ויתושים אני לא בטוח, (לצוד אותם מעביר את הזמן יופי
) קרם הגנה לאזורים רגישים (פנים וכו'). והחשוב מכל !! נסה לברר ולתאם מי נמצא שם במקביל לך, כדי להעביר את הזמן ביחד בכיף. שיהיה בהצלחה.

orgames

New member
לכל החבר'ה שענו-תודה רבה על העזרה!!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

למעלה